Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első csókotok amit azonos nemű lánynak adtál?
Figyelt kérdés
csak arra vagyok kivi hogy gyakoroltatoke a barátnőtökkel egy igazi fiú előtt hogy ne legyetek ügyetlenek2010. jún. 16. 18:47
2/13 anonim válasza:
soha...és vélemyényem szerint nem is kell! a csókban az a lényeg, hogy mindenki másképp csinálja...és különben meg ha a pasidnak nem fog tetszeni ahogyan csókolsz akkor majd megmondja és segít neked alakítani rajta...persze ez csak akkor lehetséges ha tényleg nagyon szeretitek egymást
3/13 anonim válasza:
Én kb 16,de én bisex vagyok.
27/L
4/13 anonim válasza:
heteroszexuális vagyok szóval nem volt és nem is lesz.
6/13 anonim válasza:
Kivi? De gáz vagy, anyukám... Normális emberek nem vonzódnak "gyakorlat" céljából sem a saját nemükhöz!
7/13 anonim válasza:
én nem gyakorlás szempontjából, csak már egy ideje akkor nem volt barátom és a legjobb barátnőm, aki a lányokat szereti, megcsókolt. 17 lehettem
8/13 anonim válasza:
Van ketttő ku*va lány az iskolába.És egyszer kétszer csókolóznak egymással.
9/13 anonim válasza:
Én 15 lehettem és azóta bisex vagyok. 19/L
10/13 anonim válasza:
"azonos nemű lánynak"
Hát ezért megérte ma felkelni :DDDDDDDDDDDDDDDDD
(és hogy én mennyire rühellem, amikor az ilyen szelermi cuccokból sportot űznek, ahol a teljesítmény a lényeg...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!