Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja sok férfi a gyerekes nőket?
Miért nem akarom a saját időm, pénzem, és idegrendszerem áldozni más gyerekére?
Nem is tudom, biztos szívtelen ember lehetek :c
Amiért egy gyerekes anyuka elveszíti a legtöbb közeli ismerősét is, és amiért a férjét is. mert megszűnik mint nő és társ, csak az a kib.szott gyerek a téma. De komolyan. Értem én h büszke, szereti, de akkor is.
Barátnőmnek, akinek van egy 3 éves gyereke, mindig mondom, és hálát adok érte, hogy csak mert anyuka, attól még nem egy begyepesedett jellemtelen ember lett, csak max kevesebb a szabadideje.
Plusz, mert sok nő pótapukát keres, fizikailag, és anyagilag is. Meg sokan nem akarnak már gyereket, pláne nem más kölkét. Ami teljesen érthető.
Bajom nem lett volna vele és tisztáztuk mire számíthatunk egymástól, amennyiben jól halad a kapcsolat. Aztán jól haladt pár hónapig, aztán kezdődött a rinyálás, a gyerekkel takarózás, az elhidegülés, a múltjával való takarózás mit miért nem, közben 2 kézzel szórt mindent a másik elé... tulajdonképpen kihátrál a kapcsolatból, mert nem tud bízni + ott a gyerek, akiért felelős. Te csak legyél, de csak akkor és arra, amikor és amire gondolja. Szóval kedves gyerekes nő/nők, feldughatjátok magatoknak ezt a tárgyalási alapot, mert ez rohadtul nem az.
Ja, és elfogadom, hogy apukát ti hajítottátok ki, merthogy jobbat érdemeltek mind ti, mind a gyerek.
31/f
Volt egy kapcsolatom, ami felhőtlenül indult, majd a magát elfogadónak, alkalmazkodónak mondó férfi teljesen megváltozott. Azt képzelte, hogy körülötte és a kapcsolatunk körül forog a világ. Egyoldalú gondolkodásmód jellemzi még most is, közben azt hiszi magáról, hogy ő az az ember, akivel mindent meg lehet beszélni...hát nem! Hozzáteszem egy kapcsolat megromlásához két ember kell és nem a nőt hibáztatni mindenért.
A kapcsolatunknak vége lett, pár nap kellett míg rendeztem magamban a történteket. Aztán teljesen véletlenül megismerkedtem valakivel. Vele minden TÖKÉLETES, mert ő valóban olyan, amilyennek megismertem, aki figyel a kéréseimre, aki még külsőre is férfias :) Köszönöm az életnek, hogy van olyan férfi, aki valójában -és nemcsak reklámban pár hétig -tud elfogadó lenni és mindenben segíti a mindennapjaimat és nem teherként nehezül rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!