Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja sok férfi a gyerekes nőket?
Szerintem ez korosztály függő, 40 évesen nem hiszem, hogy kizáró ok lenne bárkinél is.
Az én korosztályomban azért az elég érdekes, ha egy 28 év körüli nőnek van gyereke, de már apa nélkül neveli.
Ilyen fiatalon nem akarom máris más gyerekét nevelni.
Sok pasi úgy van vele, más gyerkőcét nem szívesen neveli. Továbbá a Nő életében mindig a saját gyermeke lesz az első, s emiatt tarthat attól tudat alatt, nem kap elég figyelmet.
Benne szokott még lenni az is, a gyerek nem fogadja el, mint az anyja új párját. Azt hiheti Ő akar az apja lenni, holott neki már van egy stb... Számos oka lehet nálunk, egyénfüggő.
Nálam sosem jelentett akadályt. Ezután sem fog.
29/F
Miért?Egy nem elég?
Na hallod itt vagyok,rábaxtál!
Ismerkedtem a múltkor olyan lánnyal aki 20 éves és már van egy 1 éves gyereke. A képek 80%-a amit küldött a gyerekről szóltak. Mikor aludt el, éppen mire mutogat. Próbáltam finoman utalni, hogy különösebben nem vagyok gyerek párti, de gyakran csak a gyerek volt a téma.
Én meg ebből nem kérek és valószínű a töbi férfi sem. Vagy a közös gyermekünket neveljük aki mindkettőnk számára első vagy csak szex. De olyan kapcsolat ahol másod, sőt harmadhegedűs vagyok és csak azért kellek mert kell egy biztos pont az felejtős.
Mondjuk 30 alatt érthető, még sajátot sem akarnak. Aztán ott van a sok sértődött hím, nem engem választott először, most már persze jó lennék neki, de csakazért sem. Sokan nem akarnak a gyerekhez igazodni.
35-40 körül már más a helyzet, mert a férfiak jó része szintén elvált, gyerekkel, és a nők nagy része szintén nem elfogadó.
Nekem nem volt gond párt találni, de a férjemnek szintén van gyereke, szerintem így a legegyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!