Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Két férfiba vagyok szerelmes és nem tudok lépni, pedig azt érzem, hogy kéne!
huuuuu....én sem értem miért mentél férjhez. 25 éves vagy nem vagy elkésve, nem maradsz le semmiről.
De ha már megtetted, szerintem az lenne a legjobb, ha a férjedre koncentrálnál. Valamiért mégis megtetted mégha te sem tudod miért.
állítólag mindenki életében van egyszer ilyen, h egyszerre kettőbe szerelmes... (nekem is volt) de sajna választani kell, minél előbb annál jobb, mer ez eléggé kikészíti az embert. meg aztán "gonosz" is leszel tőle, mert akaratlanul is folyton összehasonlítgatsz, és amikor valamelyikük hibázik, azt egyből pluszpontként írod a másik javára (ő biztos nem tenne ilyet címszó alatt) ahelyett h megértő lennél...
sz'tem te már tudod is, h melyikőjükkel szeretnél lenni, azért vagy ennyire elkeseredve, mert rossz döntést hoztál. aztán lehet persze, h tévedek, de sztem azért mentél hozzá a férjedhez, mert besokalltál ettől a helyzettől. biztonságot akartál, végre megoldást, "rendszert" és vele eddig is jól működött minden, hát őt választottad. ezzel becsaptad magadat is, és -nem direkt - de őt is. nem az történt, amire számítottál, nem mult el a bizonytalanságod, az érzéseid, a másik pasira gondolsz még mindig...
persze nem az a megoldás, h azonnal fuss hozzá, mert akkor meg a férjed hiányozna , az fix. sztem megoldás első lépése: megbeszélni a férjeddel őszintén, h mi van...aztán adj magadnak egy kis időt, h nyugodtan végig gondolhasd. addig célszerű lenne nem találkozni egyikkel sem, vagy legalábbis keveset. nem lesz könnyű, de ne félj a döntéstől, biztosan jól fogsz választani a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!