Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tűrhető egy kapcsolatban az ha a párunk más nőknek ír olyanokat, hogy, benne lenne a szexbe, sokszor elmegy fél napokra de előtte ír valamelyik csajnak, hogy talizhatnának és óvszert is visz, de nem történik semmi mert a csaj nem akarja?

Figyelt kérdés
Egyszer észrevettem a párom táskájában,hogy óvszert hord magával,mert kiborúlt a táska.Másik alkalommal elment Egy egész hétvégés fesztiválra nélkülem oda is vitt magával.De nem használta el.De bevallitta,hogy megfordult a fejébe.Ezek után én nem tudok benne bízni.
2018. jún. 12. 16:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

1. A megcsalás nem ott kezdődik, hogy bedugja a farkát.

2. Akkor mi van, ha a csaj vitt óvszert, vagy gumi nélkül dugtak?

2018. jún. 12. 17:58
 12/17 anonim ***** válasza:
21%

Őszintén? Én simán megcsalnám a férjemet, pedig van egy kislányunk. És pont a gyerek miatt tűrök el mindent, még azt is, ami oda juttatott, hogy már nem okozna lelkiismereti kérdést lefeküdni mással.

De van egy gyerekünk, őt már nem lehet visszacsinálni és imádják egymást. Attól is félnék, hogy nem nekem ítélik a gyereket. Ebből kikövetkeztetheted, hogy azt is eltűrném, ha megcsalna. Nem izgatna túlzottan, jelenleg egy dolog izgat, hogy be legyen fizetve a villanyszámla.

2018. jún. 12. 18:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Már hogy a tökbe volna eltűrhető?

Ha rajta múlna, már 20 nőn is túl volna, csak gondolom, elég nyomi, ha senki más nem jön össze vele... te emg építsd el, hogy veled se történjen semmi olyan...

#12, azért az esetek 80% fölött a nőnek ítélik a gyereket, ha minimális megélhetést tudsz biztosítani, akkor ne aggódj, ne csald a férjed, és ne viseld el, ah ő teszi. És egyáltalán: ne élj szar kapcsolatban!

2018. jún. 12. 19:39
 14/17 anonim ***** válasza:
21%

100%-ban ítélik a nőnek a gyereket. Kivéve, ha a nő nem akarja.

Azért keres más nőket, mert veled nem tud beszélgetni, és ki sem elégíted. Ha meg akarod tartani, akkor ne alázd tovább, hanem csábítsd magadhoz.

2018. jún. 12. 23:28
 15/17 anonim ***** válasza:
33%

Nyitott kapcsolatra nem gondoltatok meg? Akkor nem kene hazudozni.

2018. jún. 13. 09:51
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

Tehát ekkor a kislánynak lgyen ez az értékrendje.

Apa összevissza csalja anyát - ha "csak" szóban -, anya meg tűri... szuper.

2018. jún. 13. 17:50
 17/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem, egyáltalán nem tűrhető. Azt akarod, hogy a kislánya előtt ilyen legyen az anyai és apai példakép? Mert tudod nagyon is rányomja bélyegét a családi légkör később a kislányod párkapcsolatára. Azt akarod, hogy ezt lássa? Hogy tűrnie kell mindent? Nem okozna neked fájdalmat?

Ha számít a kislányod, akkor mihamarabb elváltok. MINDEN kiderül utólag, én már csak tudom, mert elvált szülők gyermeke vagyok, és egész életük eddigi legjobb döntése volt a válás.

2018. jún. 13. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!