Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyeseknek miért van szüksége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyeseknek miért van szüksége flörtölésre, ha szerelmesek a párjukba?

Figyelt kérdés

Mit ad hozzá az életükhöz egy kis flört?

Olyasmire gondolok, hogy mosolyog, viccelődik, netán enyhe megjegyzést is tesz más nőknek. Semmi konkrét ajánlat, csak érezteti a csibészségét.

Mindeközben boldog párkapcsolatban él és állítja, hogy megtalálta az igazit és imádja a szerelmét és mindent megkap tőle, amire vágyik.

2018. jún. 12. 13:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Egyébként engem is csaltak már meg, pont ezért látom most tisztán, hogy mit művel az a flörtölgető ismerősöm, aki tavaly még másért lelkesedett úgy, ahogy most az aktuálisért. Ráadásul ugyanaz a menetrend, közös hobbi, összemelegednek, nagy lelkesedés mindkét fél részéről oda-vissza, lájkok, hashtagek, vicces figurák, aztán a nőben még megvan ez a lelkesedés, a pasié már alább hagyott.

Adok nekik max. 2 évet, de tavaly ugyanez volt a pasinak mással, szóval lehet, hogy még annyi sem kell, hogy továbblépjen.

Az exem, aki megcsalt, már nem tudom, hanyadik nővel van, egy darabig még tudtam követni, de hasonlóképp zajlott nála is a dolog.

Ezt a műsort most kívülről nézem.

Nem mondom, hogy én nem gyűrném össze a lepedőt szívesen ezzel a kalandorral, egy kaland erejéig, de nehéz lenne hosszú távra bízni benne. Annak idején nekem is fájt, amit az a másik művelt velem, tapasztalatlan voltam és naiv, ma már felismerem ezt a típust, és nem tudnak bántani, mert én is szórakozásként tekintek rá. De mindig van, aki belesétál, és mindegy, mennyi idős.

2018. jún. 12. 14:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Még egy dolog jellemző ennek az ismerősömnek a kapcsolatosdi játékaira, sehogy nincs jelezve konkrétan, hogy éppen van valakije, sem kapcsolati állapotban, sem közös fotóval. Mint hogyha úgy állna hozzá, hogy ne kelljen módosítani semmit, ha továbblép.
2018. jún. 12. 14:37
 13/19 A kérdező kommentje:

Na, a lelkesedés, amiről írsz, az teljesen más a páromnál.

Neki nagyon nehezen alakul ki erős kötődés és érzelem. Előttem évekig nem is volt senkije. Nem rajongó típus, aki könnyen ugrál kapcsolatból kapcsolatba. Előttem egyetlen nőt mutatott be a családjának, ezért is lepődtem meg, hogy engem egy év után elvitt egy nagy családi eseményre és azóta is minden fontosabb eseményre magával visz. Rettentően megfontolt (néha már idegesítően is) ezért nem feltételezem róla, hogy beleugrana valami kalandba, de az ördög nem alszik...

2018. jún. 12. 14:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Az én exem ilyen volt, ki is akadtam rendesen rá, aztán kiderült hogy nem azt érezte, amit kellett volna...
2018. jún. 12. 14:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Ja, egyszer elszólta magát, mikor arról beszéltem neki, hogy néha a barátnőmmel beszélgetünk egymás kapcsolatáról, akkor kicsúszott a száján, hogy az egyik ilyen nőismerőstől szokott tanácsot kérni velünk kapcsolatban.
2018. jún. 12. 14:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha nem ugrál kapcsolatból kapcsolatba, akkor nem biztos, hogy aggódnod kell, akkor talán csak játék, mint a volt kollégámnál. Nem baj, ha van nőismerőse, akitől tanácsot kér nőügyekben, neked is lehet így fordítva. A másik nem másképp láthatja a dolgokat, pont ezért jó egy ellenkező nemű barát.
2018. jún. 12. 14:47
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. jún. 12. 14:49
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
mert ha már megtanulsz jól flörtölni, akkor a személyiségedhez tartozik. Ebben nincs semmi féltékenység és kicsapongás, egyszerűen a te stílusodhoz hozzá jön, hogy flörtölsz embereknek. Ilyen vagy.
2018. jún. 12. 15:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Én sem értem, nekem csak attól ér a flört, akivel párkapcsolatban vagyok, minden másra forgatom a szemem.
2018. jún. 12. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!