Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyeseknek miért van szüksége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyeseknek miért van szüksége flörtölésre, ha szerelmesek a párjukba?

Figyelt kérdés

Mit ad hozzá az életükhöz egy kis flört?

Olyasmire gondolok, hogy mosolyog, viccelődik, netán enyhe megjegyzést is tesz más nőknek. Semmi konkrét ajánlat, csak érezteti a csibészségét.

Mindeközben boldog párkapcsolatban él és állítja, hogy megtalálta az igazit és imádja a szerelmét és mindent megkap tőle, amire vágyik.

2018. jún. 12. 13:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
46%

A flört visszaigazolást adhat arra vonatkozóan, hogy még nem kell leírjam magam, még piacképes lehetnék, ha úgy alakulna.

A legnagyobb szerelem is megkopik, laposodik az évek haladtával...ahhoz, hogy jól működjön egy kapcsolat szítani kell a tűzet (ebben is segíthet a flört, önbizalmat adhat) és mindkét félnek marha sokat kell belepakolni a szürke hétköznapokba.

2018. jún. 12. 13:48
 2/19 anonim ***** válasza:
32%
flört az semmi csak játék, most legyen mindig kimért és komoly ha egy nővel beszél?
2018. jún. 12. 13:53
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, akik ilyenek, és vannak, akik meg gyorsan továbblépnek egy kapcsolatból, akármekkora is a kezdeti lángolás.

Van egy ismerősöm, flörtölgető típus, állítólag most boldog párkapcsolatban él. Tavaly ugyanilyen lelkes volt valaki mással. :-) Én nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez a mostani kapcsolata egy életre szól, sőt, a nő még lelkes, de a pasi már visszavett, nem reagál mindenre, és még csak fél év telt el kb.

2018. jún. 12. 13:56
 4/19 A kérdező kommentje:

Természetesen nem, ne legyen fafej. A páromról van szó, ez nyilván kiderült.

Ismerem, tudom, hogy mindenkivel közvetlen. De azért kicsit nyugtalanító, hogy túlságosan népszerű az ellenkező nemnél, mert a nők folyton többet látnak bele abba, hogy elejt egy-két kedves szót. Ettől pedig én érzem magam kellemetlenül.

2018. jún. 12. 13:57
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Te csak a párodat figyeld, a nőkkel ne törődj.
2018. jún. 12. 14:00
 6/19 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt? Figyelj, lehet azért tudni egy embernél, hogy mikor flörtöl csak játékból és mikor van tétje.

Annál az ismerősömnél biztos vagyok benne, hogy amint elmúlik a rózsaszín köd, vége ennek a kapcsolatnak, egyik kapcsolatból ugrott a másikba, sőt, meg merném kockáztatni, hogy még az ex is képben van, bizonyos dolgok erre utalnak, és az aktuális ezt nem tudja. Ő meg most szórakozik mindkettővel, akármit mond, még marhára nem az igazit találta meg.

Volt egy kollégám korábbi helyen, ő is flörtölgető típus, de nála ez másképp néz ki, nála biztosan lehet tudni, hogy a felesége az igazi, más minőségűek a flörtölgetései, mint a másik ismerősömnek. Ezt nem fogja tudni levetkőzni, mert aki ilyen, az ilyen marad.

2018. jún. 12. 14:04
 7/19 A kérdező kommentje:

Két éve vagyunk együtt.

Már a kezdetekkor leültetett és őszintén elmondta, hogy ő tartja minden exével a kapcsolatot, néha beszélnek, hogy kivel mi újság van, ezen kívül sok női ismerőse van, ugyanúgy mint férfi és semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy néha beszélnek. Alapvetően ezt én is így gondolom, de mivel nem látom, milyen jellegűek ezek a beszélgetések, néha felmerül bennem, hogy vajon meddig mehet el?

Ha ilyesmiről beszélgetünk, mindig azt kéri, bízzak benne, én vagyok a legfontosabb és nincs szüksége másra rajtam kívül.

De engem már csaltak meg és nem szeretnék újra belefutni egy ilyen keserű tapasztalatba.

Sajnos sok hasonló dolgot látok a környezetemben, a férfiak nagyon messzire mennek ha nincs a közelben a párjuk és néha felmerül bennem, hogy vajon az én párom is ezt csinálja?

2018. jún. 12. 14:09
 8/19 anonim ***** válasza:
Te ismered ezeket a nőket személyesen? Lehet, hogy érdemes lenne összehaverkodnod velük. Végülis ha ti egy pár vagytok, és ez kifelé is kommunikálva van, akkor nincs abban semmi.
2018. jún. 12. 14:18
 9/19 A kérdező kommentje:
Van, akit ismerek, van akit nem, de állítása szerint mindegyik tud rólam. Pár hónapja feltett rólunk egy közös képet a közösségi oldalra, pedig nem is használja, soha nem posztol semmit. Gondolom, ezzel bizonyítani akarta az igazát. Az a helyzet, hogy nem szoktam neki felhozni ezt a témát, mert tudom, hogy az exe betegesen féltékeny volt. Viszont mint írtam, engem megcsaltak, mert túl óvatlan voltam és sosem kértem számon az exemen, hogy hol és merre járt, így könnyűszerrel tudott csalni engem évekig. Most próbálok sokkal óvatosabb lenni.
2018. jún. 12. 14:25
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
Ne láss rémeket, mert az felemészt....azon munkálkodj, hogy mindig te legyél a nő, az elsőszámú és legfontosabb nő az életében:)
2018. jún. 12. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!