Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért csak a szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért csak a szex miatt vannak együtt a nővel?

Figyelt kérdés
Egyre gyakrabban olvasom,hogy a nő nem akart szexelni kb egy hétig,a csávó megcsalta\dobta. Volt aki 2 hónapig bírta szex nélkül, és utána dobta a nőt. Es sajnos a közvetlen környezetemben is volt rá példa hogy a nő nem akart terhesen szexelni, ezért a csávó lelépett. És a nők így keressenek párt maguknak.... Legfőképpen Nők, mi erről a véleményetek?N
2018. jún. 10. 18:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%
Azért azt vedd figyelembe hogy a szex egy eléggé fontos tartó pillére egy kapcsolatnak. És ezzel hogy nincs szex mondjuk 2hónapig, azzal a másikat veszi semmibe az ő szükségleteit és igényeit. Nincs olyan indok (esetleg ha megerőszakolnak valakit) ami után 2hónapig nincs szex egy kapcsolatban. Ez nem normális ha 2hónapig semmi sincs egy kapcsolatban. Az nem kapcsolat az barátság, egymás igényeit és vágyait kielégíteni meg azért egy jó párkapcsolatban elsőbbséget élvez szerintem mindennél. Legyen az testi vagy szellemi kielégülés, a másik jó léte persze mind ezt normális keretek között. Szóval ha mondjuk a pasi óránként szexelne azért az sok, és ha a nő pl hónapokig nem akar szexelni vagy elkölt mindent pénzt csak mert unatkozik az is elég gáz. Viszont az hogy megcsalja az egyik a másikat legyen bármelyik fél is az már undorító, a szakítás meg ha jó ok van rá azért néha szükséges.
2018. jún. 10. 19:23
 12/23 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező, ezen kívül mit tud egy nő, amire egy férfi egyedül ne volna képes (ha teszem azt nem akar gyereket)?

"És a nők így keressenek párt maguknak"

A párkereső nők többsége minimális energiát fektet a keresésbe.

2018. jún. 10. 19:32
 13/23 anonim ***** válasza:

A férfiak nem csak ezért jönnek össze nőkkel. Vannak ugyan olyanok, akiknek eddig terjed az érzelmi intelligenciája, de azzal minek jönnél össze? Nem árt némi emberismeret, hogy ki tudd szűrni, de azért nem olyan nehéz dolog. A másik, vannak nők, akik csak ennyit tudnak nyújtani. Szóval mindkét oldalon van hiba bőven.

Érdekes módon, nálunk volt, hogy betegség miatt nem volt szex egy hónapig, de egyrészt, párom képes volt felfogni, nem erőltette. Másrészt én is felfogtam, hogy vannak igényei, és nem akartam, hogy emiatt frusztrált legyen (bár kibírta volna, ezt sem erőltette), de van kezem, szám, megoldom, hogy örömet okozzak, amíg más dolog tiltott. Kicsi kompromisszum nem árt egy kapcsolatban, no meg alapvető kommunikáció...

2018. jún. 10. 19:42
 14/23 anonim ***** válasza:

Ez leginkább az alfahím-beállítottságú hapsikra igaz. Ettől függetlenül nem minden hapsit érdekel csak a szex, vannak mélyebb érzésűek is, de azok nem kellenek a mai nőknek. Ez valahogy a 22-es csapdája...

Mondok egy friss példát:

Ma rámírt valaki itt, mert látta az egyik írásomat, hogy én ilyen hapsi vagyok. Egy viszontválasz ment az illetőnek, azóta semmi...

2018. jún. 10. 20:27
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha szeret egy no akkor lovagolni is szeressen , mert akkor hol van az adok kapok dolog? Jah hogy legyen kedves a ferfi de 2 hetig meg honapig no punci.. az kapcsolat am ..
2018. jún. 10. 20:30
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
#14 Sajnos nem csak az alfákra jellemző, hanem a többségre.
2018. jún. 10. 20:44
 17/23 anonim ***** válasza:
21%
az én tapasztalatom nem tudom számít-e, mert szüzek voltunk mindketten, amikor összejöttünk. nem is csak két hónapot vártunk az elsővel és nem volt semmi probléma belőle.
2018. jún. 10. 21:39
 18/23 anonim ***** válasza:
54%

Az ilyenek, mint Te kedves kérdező, miért tesztek úgy, mint ha a szex nem lenne fontos, mint ha szükséges rossz lenne és erről szólna az egész?! Baromira nem erről szól az egész és csak mert van néhány idióta, még nem lesz minden férfi az. De elárulom, nőben is épp annyi félrekúrogatós lotyó van, mint férfiban.

Szóval ne sajnáljad már saját magatokat, mert körberöhöglek. Viszont mikor a nők elkezdenek nem tekintettel lenni arra, hogy a párjuknak ilyen jellegű szükségleteik is vannak, netán játszmából csinálják, az mindennek a legalja. A férfiakat hurrogják ilyenkor le, hogy micsoda ösztönlényeg. De milyen vicces, ha a nő félrelép, biztos az is a férfi hibája, mert nem kapott elég szexet vagy törődést otthon. Jaaa, nem!

Vedd már észre, hogy egy átkozott párkapcsolat vagy házasság SZERVES RÉSZE a szex. Nem extra, nem bónusz, minimum 1/3-ad része. Ha nem így gondolod, maximum ostoba leányregényeken nőttél fel. Más, ha nő eü problémákkal küzd és más ha már annyira sincs jó a kapcsolat, hogy ágyba bújjanak. Az is jó indikátor, hogy a nő elutasítja a párját folyamatosan...

2018. jún. 10. 21:49
 19/23 anonim ***** válasza:
Mert a szex jó dolog, függőséget is okoz.
2018. jún. 10. 23:09
 20/23 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de én is megijedtem, mikor a múltkor pár hétig nem volt szex a párkapcsolatomban. Éppen azért, amit mások is mondanak: ha nincs szex, akkor annak oka van. A szex az érzelmeink, vonzalmunk kifejezése - ha ez megszűnik, akkor valami baj van.

Szex nélkül a nő nem érzi magát vonzónak, a férfi nem érzi magát férfinek, és nem nagyon tudják levezetni az ebből jövő feszültséget sem.

A szex hiánya a tünet, a kapcsolat viszont a mögöttes problémák miatt szakad meg.

2018. jún. 11. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!