Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meddig bírnátok szex nélkül, ha együtt éltek?
2018. febr. 24. 21:45
Együttélésnél, ha az egyik fél mindig talál indokot arra, hogy miért ne ott már jóval nagyobb a gond mint azon aggódni, hogy meddig kell kibírni.
Üljetek le, beszéljétek meg mit hogyan akartok vagy nem akartok csinálni. A titok nyitja a kommunikáció.
Egyébként két hétig bírnám, utána elkezdenék gondolkodni, hogy miért nincs több.
2018. febr. 24. 21:46
Évekig bírtam....de aztán betelt a pohár.
2018. febr. 24. 21:47
2018. febr. 24. 21:51
Bármeddig, utálok szexelni, mert ronda vagyok. Mindig nyűg volt, kötelesség, és még akkor is rossz volt, amikor sminkeltem/nagyítóval vizsgálgattam magam kósza szőrszálak után kutatva/nem ettem órákig, hogy ne legyen nagy a hasam/stb előtte...
2018. febr. 24. 21:55
Nekem nagyon fontos a szeretkezés. Ez az egyik szeretetnyelvem. Így tudom sok méás mellett igazából kifejezni a nő iránti szerelmemet, vonzalmamat. Napjában többször megkívánom az aktuális szerelmemet, így rendkívüli módon fontos, hogy a lehető legnagyobb kéjt, lelki és testi örömöt okozzam neki szeretkezéskor.
2018. febr. 24. 21:58
A nők óriási százaléka soha nem élvez el életében. Ez eléggé lelombozza őket szexuális téren. De persze az gázabb, hogy a pasik akkor is elélveznek, ha épp (állítólag) megerőszakolják őket. :D Szóval... nem róhatsz fel neki semmit. Ha nem tetszik, akkor hagyd el, valószínűleg mindkettőtöknek jobb lesz a másik nélkül. Fölösleges erőltetni, ami nem megy.
2018. febr. 24. 21:58
Kapcsolat nélkül évekig, viszont abban szex nélkül már problémásabb, hiszen nap, mint nap ott van a közeledben a szeretett fél, és mellébújsz esténként. Ez nem szőnyeg alá söpörhető konfliktus, tehát alaposan át kell beszélni, miért nem működik (lelki vagy fizikai okok), és hogyan tovább, mert a visszautasított (kielégítetlen) fél rendesen összetörhet attól a tudattól, hogy a szerelme nem kívánja.
2018. febr. 24. 22:02
A feleségem 7 hónapja nem feküdt le velem.Arra hivatkozik,hogy kutakodtam a mobiljába(okkal)és nagyon megharagudott rám.A két kis gyerek sem kedvez a dolognak,mert este sem alszanak magukban,mire elszenderednek(éjfél),addigra sokszor mi is alszunk.Ráadásul ő egy hónapból 20 napot menstruál és olyankor kizárt nála az együttlét.
Nagyon nehéz kibírni,mert én hetente legalább háromszor igényelném.
2018. febr. 24. 22:06
Attól függ. Ha komoly oka van (betegség, veszélyeztetett terhesség és szülés stb.), akkor szerintem elég sokáig megértő tudnék lenni.
Ha mindig csak az a szöveg, hogy "fáradt", azt hosszú távon nem bírnám. Egy kapcsolatban fontos a szex.
2018. febr. 24. 22:30
Kapcsolódó kérdések: