Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat nem érdekli a nyaralás, ti elmennétek mással?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt, ez idő alatt 1x voltunk Görögországban és 1x a Balatonon.

Már február óta beszéljük, hogy elmegyünk majd idén külföldre nyaralni, de mindig csak annyit mondott, hogy találjam ki hova menjünk és intézzük. Hát áprilisban megemlítettem újra neki, erre azt mondta, hogy majd később megbeszéljük. Most itt linkelgetem neki az ajánlatokat, de semmi örömet, izgatottságot nem látok rajta, sőt, sokszor meg se nézi, vagy most nem ér rá megnézni. Aztán hogy jaj a kocsi nem fogja bírni az utat, mire mondom hogy van repülő, busz... de hogy jaj azon meg én leszek rosszul, stb.

Egy 8 napos utat néztem 2 főre Spanyolországba, megnézte, de letudta annyival, hogy majd megbeszéljük... Hát én olyan mérges lettem, már azon gondolkoztam, hogy nem megyek el vele sehova, hanem elmegyek Spanyolba a barátnőmmel ketten. De persze akkor vérig sértődne...

Nagyon unom, én se vagyok egy nagy szervező, de anno a Balatonos utazást is én foglaltam (a Görögországit anyukámék ajándékozták nekünk), neki júliusban jutott eszébe szállodát nézni, amikor már semmi nem volt, az volt a szerencse hogy én hamarabb már foglaltam, amit ingyen le lehetett volna mondani ha gáz van.

Másnál is vannak ilyen problémák? Ti hogyan oldjátok meg? És elmennétek a helyemben inkább barátnővel, a párotok meg otthon hagynátok, ha ilyen?

2018. jún. 9. 22:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor szépen fogom a laptomom/telefonom, odamegyek hozzá személyesen a megnyitott oldallal, hogy nézd, én ezt láttam. Neked lenne hozzá kedved? Mi tetszik benne? Jó ha ekkor megyünk? Akkor intézem.
2018. jún. 11. 21:20
 22/23 anonim ***** válasza:

21# szerintem a kérdező párja egyeltalan nem akar menni, ezért rendezi le annyival, hogy majd később megbeszéljük.. Aztán persze soha.. Ahelyett, hogy azt mondaná, kicsim szervezd meg és már indulunk is. Bár ez is oylan, hogy te is szívesebben főzöl olyannak, aki jó ízűen eszi és nem csak nyammogva, mint akit totál hidegen hagy az egész. Még ha meg is szerezném én egyedül, (ha arra sem képes hogy bebattyogjon velem az utazási irodába) , nem érezném annyira jól magam. Legalább egy minimális lelkesedést mutathatna. Ha meg ennyire különbözőek, akkor talán nem kéne erőltetni. Ha nem azt mondaná állandóan, hogy oké, majd megbeszéljük, hanem azt, hogy tudod hogy lakásra gyűjtünk, most nem fér bele vagy valami. Bár azért élni is kéne kicsit. Ha nem is

Bahamák, legalább a Balaton. Én ezt nem bírnám elviselni 8 évig.

2018. jún. 12. 08:30
 23/23 anonim ***** válasza:

Persze, ezt értem.

De mint korábban is írtam, ha ekkora szenvedés, inkább menjen barátnővel

2018. jún. 12. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!