Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit csináljak vele?
Hazaértünk ma munkából, az ember éhes volt. Megbeszéltük, hogy mit főzzek, majd elindultunk boltba. Besértődött azon, hogy nem a közeli boltba akartam menni, hanem a 150 méterrel odébb lévőbe. Elkezdtem ott összeszedni a cuccokat. Mondtam, hogy nézzen körül, ő is vegyen amit még gondol. Erre elkezdett hisztizni, hogy ő nem fogja onnan hazacipelni a dolgokat, meg ő a másik boltból akart még ezt meg azt. Ledobtam a kezemből mindent, mondtam, hogy akkor menjünk és kimentem a boltból. Nem jött utánam. Visszamentem érte, visszapakolt mindent, közölte, hogy ő már leszarja és hazamegy, nem megy már boltba. Kijöttünk, rámszólt, hogy hova rohanok. Hazajöttünk én szó nélkül elvonultam a nappaliba, ő meg bement a hálóba. Úgy feltud ezzel idegesíteni és még ő sértődik meg, aztán meg jön bocsánatot kérni. Vehemens természet vagyok, hirtelen haragú, ezt tudja ő is, mégis eljátsza mindig. Mit tegyek ilyenkor amikor hisztizik? Vesszünk össze, aztán viszontlátásra? Nem tudom a helyén kezelni.
22/N
Anyukám, azt azért elárulod, hogy ennek mi a pitsa köze van a szexualitáshoz?
Az a baj veletek, hogy gyerekek vagytok még, és egyikőtöknek sem kellett még valós problémával szembenéznie.
Majd ha párszor pofánver, hasbarúg, majd a földön fekve megtapos az élet nevű csoda, akkor rájöttök, hogy mik az igaz problémák, és mitől szép a létezés.
A privát leveledre válaszolva, ha valakinek ennyi problémája van, az nem hisztizik egy közért választáson. Ha valaki ennyi mindenen keresztülment, akkor tud kezelni egy ilyen helyzetet, mint amit leírtál.
És a pajzsmirigy betegségről csak annyit, hogy ezzel aztán pláne mellényúltál, mert nekem is az van. Nevesítve Hashimoto Thyreoiditis, és nem halsz meg, ha nem szeded minden nap a gyógyszered, mert a pajzsmirigy nem a szíved, sem a veséd, sem az agyad
A pajzsmirigy hibája lehet túlműködés,vagy alulműködés, amit hormonnal állítanak be. Ennek a hormonnak az ára, mikrogrammtól függően 75 és 150 forint között alakul és 100 napra elegendő.
Szóval kicsit sem hihető a tragikus meséd.
Gyerek vagy még, és ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!