Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánom a párom? Mit tegyek, hogy újra vágyjak rá?
Az utóbbi 1-2 hónapban nem kívánom abszolút, hogy szeretkezzünk a párommal. Külsőre nem változott, nagyon-nagyon-nagyon bejön, imádom nézni, tapizni, simogatni, masszírozni, ölelgetni, és hát persze nagyon szeretem is őt, szóval nem undorodok tőle, mint ahogy néhány hasonló kérdésnél már olvastam, egyszerűen csak magát a szexet nem kívánom vele egyáltalán. Pedig előtte nagyon jó volt a szexuális életünk, nagyon élveztem, nem tudok semmilyen traumáról ami történt volna azóta, problémáink úgy általában az életben persze voltak az utóbbi időkben, de nem olyan megoldhatatlanok, és semmiképp nem nagyobbak vagy komolyabbak, mint ezelőtt, mikor semmi hatással nem volt az ilyesmi rám ezen a téren. Egymással nincs konfliktusunk. Fogamzásgátlót szedek, de már ~3 éve, és eddig nem tapasztaltam miatta hasonlót se.
Mi lehet a baj? Vele már beszéltem erről, de tanácstalanok vagyunk. :( A párom próbált többféleképpen beindítani, de nem igazán járt sikerrel sehogy, egyszerűen unalmasnak és felesleges időpazarlásnak érzem a szexet, pedig nem sokkal ezelőtt még imádtam, és akár napi többször is kívántam. :(
Valakinek van ötlete, hogy mi okozhatja ezt?
Mit tehetnék, mit tehetnénk, hogy újra vágyjak rá?
24N
(Párom 25F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!