Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TüTüke81 kérdése:
Lányok, asszonyok! Amikor várandósok lettetek a párotoktól több szeretetet, odafigyelést és türelmet kaptatok? Butaság ilyet elvárnom?
Figyelt kérdés
2018. jún. 6. 20:16
11/18 anonim válasza:
A terhesség és a gyerek születése nem változtat semmin. Aki előtte is gyengéd volt és türelmes, az továbbra is az lesz, aki nem törődik veled, az ez után sem fog.
Nagycsaládosként írom. Tapasztalat.
Ott ba..ák el sokan, hogy azt remélik, ha teherbe esnek, vagy házasodnak, vagy megkéri a kezét, akkor jobb lesz. Holott akkor kell ezeket meglépni, mikor érzed, hogy vele pont úgy jó, ahogy van, és életed végéig ezt akarod.
12/18 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen egyetértek. Viszont ilyen a szerelem, ezért nem hibáztatom magam, de a lényegen nem változtat hogy ráb..tam. Fájdalmas ezt megemészteni..
2018. jún. 6. 22:20
13/18 A kérdező kommentje:
Egyébként lánykérés sem volt, és persze tudjuk nem is lesz. Nem mindenkinek jön be az élet
2018. jún. 6. 22:27
14/18 anonim válasza:
Inkább remélni, mint elvárni, de nem alaptalan.
15/18 anonim válasza:
13# kérdező, te választottad...ha nekem fontos a házasság, olyan partnert keresek, akinek szintén. Azért ez beteg, hogy bánat vársz és közben úgy érzed neked nem jött be az élet...
16/18 A kérdező kommentje:
Szerinted egyedülálló anyaként, hogyan lehet boldogulni?? Se nekem sem a gyereknek nem jó. A beteg te vagy ha ezt nem látod át
2018. jún. 7. 10:29
17/18 anonim válasza:
eleve nem kéne szülni egy ilyen embernek
18/18 anonim válasza:
16# ha felfognád amit írok.. Pont erről beszélek, hogy te választottad a párod, aztán vele maradtál attól függetlenül hogy tudtad hogy ilyen, és most gyereket fogsz szülni neki. Én nem mondtam, hogy hagyd el, te nagyon okos. Hanem azt, hogy te döntöttél így, már az elején. Most meg játszod itt az agyad, hogy másoknak más/jobb az életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!