Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"csak barátkozni" nehéz lányt találni társkeresőn?

Könnyű csak barátkozós lányokat keresni.
Persze az megjegyezném, hogy ők is elvárják hogy udvarolj, mert másképp nem tudnának kihasználni és jól érezni magukat.
Ők meg semmi lelki támaszt nem fognak adni, még a saját feltételeik mellett sem.

Tapasztalatom szerint nem. Aki társkeresőn van, az tényleg azt várja el, hogy nyomasd neki a bókot, és már romantikus-kétértelmű cseverészessel induljon a dolog.
Nekem van barátnőm. Emiatt is elzavartak már egyszer. De hát a profilomban is benne van, hogy csak barátkozás miatt vagyok, akkor minek matchel velem, ha neki ez nem elég? 😃

Lehet amennyiben tisztázod ezt előre. Gyakorolni meg barátokkal nem lehet, ha a csaj is csak haverkodni akar akkor nem lesz vevő a "gyakorlásra" szépen lefog építeni amint szórakozásból elkezded fűzni.
Nekem vannak tinderről barátaim, igaz ők ugyanúgy voltak mint én ha lesz valami lesz, ha nem akkor nem. Van olyan akivel évekóta jóban vagyunk, nem illünk össze de haveri kapcsolatban jók vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!