Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok biszex lenne, támogatnátok?
Sokan feltételezik rólam ,hogy meleg vagyok, mivel nem volt még barátnőm, mégse érzek késztetést, hogy a világ tudtára adjam a szexuális beállítottságomat. Senkit se érdekel, hogy kihez vonzódom. Engem se érdekel, hogy ki kihez vonzódik. A gyerekekre pedig kifejezetten károsan hat, amit pl a prideon művelnek. Undorító szerintem. Én biztosan betiltanám.
Akkor ilyen alapon egy meleg vagy biszex nem tudhatja milyen heteroszexuálisnak lenni. Ezért nekem muszáj hetero férfiak között üldögélnem egy bárban és eszmecserét folytatni a világ dolgairól.
Hülyeség.
Erre vannak a barátok. Ahhoz hogy beszélges miért kellenek más idegen homoszexuális emberek?
Nekem egy hetero pasitól sem férne bele főleg nem ilyen idióta magyarázattal.
Ha nem akar megcsalni, akkor nem tökmindegy, hogy a mellette ülő pasi meleg vagy sem? Nekem ez fura lenne.
A pride-ot meg nem támogatom, ugyanazért amit már írtak előttem - vannak normális meleg barátaim, imádom őket, semmi bajom velük, és ők is ugyanezt mondják, szerintük is a pride többet árt mint használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!