Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú távú kapcsolat szexuali...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú távú kapcsolat szexualitás nélkül?

Figyelt kérdés
Párommal 1.5 éve vagyunk együtt, nem rég költöztünk össze. Úgy érzem, hogy már nem vagyok szerelmes, csak szeretetből vagyok vele. Nem kívánom szexuálisan. Ez van egy ideje, de bíztam benne, hátha változik. Mint ember nagyon szerethető és gondoskodó, világszemléletünk egyezik, igazi feleségnek való nő. Viszont felmerült bennem a kérdés, ha most ez van, akkor mi lesz 10 év múlva? Mintha nem "nőként" tekintenék már rá. Szerintetek hosszú távon van jövője egy olyan kapcsolatnak ahol az egyik fél nem kívánja a másikat? Más nők felkeltik az érdeklődésem, de elhessegetem a gondolatokat mindig. 24/N,24/F
2018. jún. 5. 10:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%
Én már 15 éve élek így a feleségemmel. Nagy ügy. Sz*r meg minden, de a húspiacon eladhatatlannak érzem magam, így maradok ebben. Jelenleg csak szex nincs, elváltként meg se szex, nem lenne ember akihez szólhatnék, és a futószalag szerű elutasítások, csalódások. Pont középszerű vagyok, szóval nem vagyok szegény, de gazdag sem. Nem vagyok vékony, de izmos sem. Nem vagyok ronda, de trendi sem. Na ezek azok a jellemzők, ami a kutyának sem kell. Mert még egy átlagos, vagy az alatti nő 5 perc alatt talál magának valakit, mit talál?! Válogathat, addig a magam fajtának marad a tömény szívás. Áhhhh, inkább a kisebb rossznál maradok. Sokan pontosan ezért nem válnak el, mert az nem hogy javítana, hanem mérföldekkel rontana a helyzeten. Persze egy boldog párkapcsolatból könnyű tanácsokat adni.
2018. jún. 5. 11:18
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Voltam már egyedül is, meg rossz kapcsolatban is. Előbbi ezerszer jobb.

Ja, a nők válogathatnak az igénytelen f.$zagyú creepek között, micsoda megtiszteltetés :D

2018. jún. 5. 11:20
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Hát ja, 11es, meg nem lenne aki főzzön-mosson-takarítson rád.
2018. jún. 5. 12:22
 14/17 anonim ***** válasza:
39%
13-as. Ráhibáztál. Ezeket is én csinálom. Sőt vasalok is, és ha leszakadt egy gomb, visszavarrom. Felépítettem már egy házat, ha kell autót is szerelek. Én nem az a tipikus retard modern férfi vagyok, akikért annyira odáig vannak a nők. Én még tudod az a régi világból való vagyok... Bár ezt te honnan tudnád.
2018. jún. 5. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
#14 akkor végképp érthetetlen, miért nincs bátorságod kilépni egy rossz házasságból.
2018. jún. 5. 12:34
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
15folyt. Vagy miért nem dolgoztok a házasságon? Miért nem hozzátok rendbe?
2018. jún. 5. 12:36
 17/17 anonim ***** válasza:
1,5 év a legeleje, nem hosszútáv. Ha már most nem megy, azt felesleges erőltetni. Mondom ezt 10 év házasság után még mindig szerelmesen.
2018. jún. 5. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!