Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
-xXx- kérdése:
Mivel tudnám megajándékozni a barátnőmet? ( Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
Vége a tanévnek, ballagunk és nem tudom, hogy mivel lephetném meg a páromat vmi olyasmivel ami emlékeztetni fogja őt az együtt töltött évekre!
NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁRNÉK, ha lehet!
2010. jún. 15. 21:22
2/5 anonim válasza:
Egy kis fotóalbum: előhívatsz képeket rólatok beleteszed egy kis albumba hidd el tetszeni fog neki. De akár egy képnek is örülne szerintem.
Virágot is adhatsz neki viszont azt fog mindenkitől kapni :)
Ékszert csak akkor ha már régen együtt vagytok, akkro is csak egyszerűt. De gondolom ált.iskoláról van szó szóval csak egyszerűt de szépet vagy semmilyet:) Remélem segítettem:)
3/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék szakítani vele!
2010. jún. 15. 21:28
4/5 anonim válasza:
Verd a legjobb barátnője arcára és küldd el neki mms-ben! ;-D
5/5 anonim válasza:
Pedálos Moszkvicsot. Lehet, hogy 4 éves kora óta arra vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!