Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a barátommal?
Figyelt kérdés
Folyton piszkál, bökdösi az oldalamat és lefog hogy én ne tudjam csinálni, naon idegesítő.2018. jún. 3. 11:01
1/9 anonim válasza:
Szerintem ez egy természetes párkapcsolat része, hagyd hogy csinálja.
3/9 anonim válasza:
Kérdező! Ez a felnőtt részleg, légyszíves legközelebb oda tedd fel a kérdéseid.
A "naon" az mi akarna lenni? Vagy elfogyott a "GY" betűd? Adjak kölcsön?
Amúgy tök izgi a kérdésed, irigyellek hogy ez a legnagyobb problémád. Képzeld, nekem meg a párom tegnap túl sok sót tett a levesbe... Huuuhhhh, mit csináljak most? Lenne ötleted?
5/9 anonim válasza:
Aj ez olyan goni tőle, szerintem mondd neki, hogy kap ajit és mikor kibontja ne is aji legyen hanem valami undi, ami után a helyzi bonyi lesz és ő majd könyi, hogy szeri és többet nem lesz ilyen naon köcsi.
7/9 anonim válasza:
Egyik majdnem 30 éves férfi rokonom ilyen, biztos nem lennék ilyen pasival kapcsolatban, akármennyire is szeretem. A nem az nem, bármiről is legyen szó. Én se csinálok olyat, amit a barátom nem szeret.
8/9 anonim válasza:
Egyszer rendesen orrba fejeled és abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!