Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A huszonéves fiúknak ma már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszonéves fiúknak ma már csak tényleg olyan lány kell aki mindenre kapható?

Figyelt kérdés
2018. jún. 2. 11:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%
Kerdezo ki kell abranditsalak de a ez idosebb korban se jobbak a ferfiak😂
2018. jún. 2. 12:28
 12/15 anonim ***** válasza:
9-es. Sajnos az élet már csak ilyen. Nyugi, jó lesz az is, aki majd jut.
2018. jún. 2. 12:39
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Mindenre kaphato? Nem varom el hogy 2 nap utan szet dobja a labat valaki.. de ha van vonzalom akkor minek halasztani 1 honapig a sexet? A ferfiak amugy is forditva mukodnek pl le fekszik a novel es erez utana valamifele bizsergest meg miutan kielegult nem sexualisra gondolok akkor eselyes a kapcsolat. De ha teged valaki nem szeret az akkor is ugyan ugy ott hagy 2 honap utan is ha pont akkor fekszel le vele. Amugy nekem nem kell mindenre kaphato . 25f
2018. jún. 2. 15:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Én házas vagyok, nekem pl. csak egy mindenre kapható nő kellene. Fiatalabb koromban pedig csak és kizárólag komoly lányok érdekeltek. Bár ez is szívás lehet mint az esetemben, mert a feleségem annyira komoly, hogy még csak hírből sem ismeri a szexet.
2018. jún. 2. 16:50
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es en se kivannalak,valszeg van oka ra hogy undorodik toled😂
2018. jún. 3. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!