Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem érdekli a párom hogy mi lesz?
Párom és testvére minden áldott este elmennek piálni.
Nélkülem!
Ma ete is ez a terv erre párom mondja nővéremnek hogy jöjjenek velük sörözni!
Én engem meg sem hív!
Ezt meg hallottam kihívtam a párom és megmondtam neki hogy többé nem lát élve!
És eljöttem otthonról!
20 hetes vagyok.
A párom visszament nem jött utánam valószínű már rég szórakoznak valahol valamerre..abban a tudatban képes volt elmenni hogy én azt mondtam neki engem meg a babát se lát többé mert véget vetek az életemnek!
Hogy lehet ennyire nem szeret hogy nem érdekli ha most megölöm magam a babával a hasamban?
(Nyilvan csak felteteles mod mert banatomban mondtam neki)
Ennyire nem erdekli?
Mikor decemberbe szinten nagyon padlo alatt voltam akkor azt talalta mondani hogy legjobb haverjának hogy menjenek el valahova hatha lesznek nok is...ekkor meg terhes se voltam es depressziba irtam egy bucsulevelet is
O ennek a tzdtaban akart elmenni csajozni hogy en haldokoltam....
Kamuzol?
Trollkodsz?
Szanalmas vagy🙉💩
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de egy ilyen idióta pcsát csoda, hogy nem hagyott ott már rég.
Gyerekes vagy és nevetséges.
Nem öngyilkossággal kell fenyegetőzni. Ezt senki sem fogja elhinni, ráadásul ezt már eljátszottad párszor és akkor sem történt semmi: tudja, hogy csak a szádat téped és sosem tennéd meg, így max. röhög rajtad egyet. Aki valóban öngyilkos akar lenni, az nem beszél róla, hanem megteszi.
Fel kéne nőnöd, és választás elé állítani: vagy befejezi a mindennapi alkoholizálást, vagy elhagyod, nem fogja látni a gyerekét (bár ez szerintem nemigen fogja érdekelni), viszont fizetheti utána a gyerektartást.
Iszonyat buta vagy, hogy ilyen embernek szülsz. Szaporítod a rossz családban felnövő lelkisérültek számát, gratulálok. Azt, hogy egyedül kell felnevelned, borítékolhatod.
És jó ha végre tudatosítod: ez a pali nem szeret téged, valószínűleg soha nem is szeretett. Magadat alázod meg azzal, hogy még vele vagy.
Te vagy az a 19éves 16hetes,aki akkor meg akart halni a 16hetes terhességtől???
Hallod, neked komoly gondjaid vannak, és a csávódnak is, hogy képes volt így felcsinálni!
Nem vagy neki fontos. Már decemberben ott kellett volna hagynod, amikor még nem voltál terhes.
Most meg itt van egy alkoholista felelőtlen férfi nemiszerv, és egy másik, depressziós, életképtelen, öngyilkosságra hajlamos női nemiszerv, akik összehoztak egy gyereket, hogy közösen tönkretegyék, hogy annak is tönkre tegyék az életét, mert nem volt elég a sajátjukat tönkretenni.
1. Ha együtt is maradtok, a párod soha nem fog segíteni a baba körül, te sem vagy neki fontos, nemhogy a gyerek.
2. Egyedülálló anya leszel. De ezzel a mentalitással bele fogsz roppanni, és abban reménykedem, hogy mielőtt a vonat alá ugrassz, leadod a gyereket a nagyinál és nyírod ki magaddal együtt.
3. Add örökbe. Legalább neki legyen esély egy normális életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!