Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem érdekli a párom hogy mi lesz?
Párom és testvére minden áldott este elmennek piálni.
Nélkülem!
Ma ete is ez a terv erre párom mondja nővéremnek hogy jöjjenek velük sörözni!
Én engem meg sem hív!
Ezt meg hallottam kihívtam a párom és megmondtam neki hogy többé nem lát élve!
És eljöttem otthonról!
20 hetes vagyok.
A párom visszament nem jött utánam valószínű már rég szórakoznak valahol valamerre..abban a tudatban képes volt elmenni hogy én azt mondtam neki engem meg a babát se lát többé mert véget vetek az életemnek!
Hogy lehet ennyire nem szeret hogy nem érdekli ha most megölöm magam a babával a hasamban?
(Nyilvan csak felteteles mod mert banatomban mondtam neki)
Ennyire nem erdekli?
Mikor decemberbe szinten nagyon padlo alatt voltam akkor azt talalta mondani hogy legjobb haverjának hogy menjenek el valahova hatha lesznek nok is...ekkor meg terhes se voltam es depressziba irtam egy bucsulevelet is
O ennek a tzdtaban akart elmenni csajozni hogy en haldokoltam....
Hosztis egy pi vagy, mellé pedig remekül választottál párt.
Készülj az egyedülálló anyaságra!
Csak ket kerdes.. Miert valasztottal.egy ilyen embert?
Es miert dontottel ugy hogy szulni fogsz neki?
Öngyilkossággal nem fenyegetőzik egészséges ember. Ezért úgy gondolom, nem csak a pasiddal, de veled is komoly bajok vannak.
Ajánlanék egy szakítást, és ezzel egyidőben egy pszichológus felkeresését.
Ilyen nő mellett nem csoda, ha menekül.
Eszedbe jutott egyáltalán beszélni vele fenyegetőzés helyett????
Nagyon gyorsan keress fel egy szakembert, mert ez a szülés után csak rosszabb lesz.
A párod helyében már most intézném, hogy elvegyék tőled a gyerekfelügyelet jogát.
Ket hetente megosztod itt, hogy balheztok.
Nem lehet nem felismerni, higy te irsz ki kerdest allandoan. Most hirtelen csak a ket legutobbit linkelem, de kb biztos vagyok benne, hogy a parkapcsolat kategoriaban is van mar 18 kerdesed arrol, hogy szakitottatok es orokke vege...
Egy kis izelito a tobbi valaszolonak.
Ez volt ket hete: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Ez pedig 5 hete: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
Troll vagy, esetleg ennyire sotet?
Ha ez nem kamu, akkor biztosan elvezed a balhezast, kulonben mar szakitottal volna. Ez esetben sok boldogsagot es legkozelebb a masik topikba irj, mert ennek semmi koze a terhesseghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!