Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megosztottam a szerelmem, vagyis a barátom fb oldalán egy jó reggelt képet, erre estére törölte, mondván, hogy túl nyálas. Ti hogy reagálnátok rá?
Legközelebb írd neki privát üzenetben messengeren, azt csak ő látja, akkor biztosan jobban reagál. :)
Megesik az ilyen, elhiszem, hogy rosszul esik, de nem ellened szól, inkább a külvilágnak.
Nekem is próbáltak így kedveskedni, amikor fent voltam facebookon, én is beállítottam utána, hogy ne lehessen posztolni rá.
Nem rosszindulatból-és tudom, hogy te csak jót akartál, egyszerűen utáltam, ha látják mások a dolgaimat, vagy hogy mi van velem.
Mondjuk ő is lehetett volna kedvesebb.
Soha nem csinált egyikünk sem ilyesmit, pedig jó pár évet lehúztunk már egymás mellett, az első közel hármat ráadásul folymatosan ingázva, távkapcsolatban. Ennek egy nagyon egyszerű oka van, mindketten tudtuk a másikról, hogy nem szereti az ilyesmit, alapvetően is mindketten úgy álltunk a dologhoz, hogy a kapcsolatunk nem kifele, hanem befele, kettőnknek és kettőnkről szól.
Viszont vannak más típusú emberek, akiknek fontos egy-egy nyilvános érzelemkifejezés is, szóval félre ne érts, nem azt akarom mondani, hogy eleve elítélendő, amit csináltál. 5 év alatt gondolom már megismertétek egymást, ha tudod, hogy nem kedveli az ilyesmit, akkor hanyagold az ilyen megnyilvánulásokat. Ha ez most derült ki a számodra, akkor a jövőben figyelj oda erre. Megsértődni nem érdemes, elhiszem, hogy rosszul esett, de te pedig azt hidd el, hogy biztosan nem téged akart bántani azzal, hogy letörölte. Ahogy már többen is tanácsolták, legközelebb küldd el neki egy privát üzenetben vagy sms-ben, annak biztosan örülni fog.
Egyébként ennek mi értelme? Tök igaza van..
MI köze ennek az x száz ismerősötöknek?
Ha neki akarsz írni, írd privát üzenetben, arra való, de én nőként sem bírom ezt a nyílt nyáladzást. Ráadásul tényleg hót gagyi szint és szánalmas is kicsit üzenfalon ilyen smemitmondó giccseket küldözgetni egymásnak. Szóval privátban ok, nyilvánosan üzifalon meg gáz.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!