Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ment tönkre a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ment tönkre a párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Pár hete szakítottunk barátnőmmel. 1 éves párkapcsolat volt.

Sajnos sok problémánk volt a szexben, mivel neki szinte mindig fájt. Nem is próbálkoztunk sokszor, de volt eleinte egy-két alakalom, amikor jó volt neki, azaz nem fájt, és elvezni is tudta. Aztán minden mégrosszabb lett. Nem bánt jól velem, sokszor lerázott, hisztizett, stb. Az utolsó hetekben már sem szájjal, sem kézzel nem engedte, hogy csináljam neki és nem is nagyon akarta nekem sem csinálni.

Végül elárulta, hogy szakítani akar már egy ideje, mert ugyan szeret, de nem tud kötődni hozzám, nem tudja élvezni a szexet és csak szenved mellettem.

Én az 1 év alatt végig mellette álltam, és biztattam, megértő voltam. Szinte mindent megtettem, hogy jó legyen neki. Egyetlen egy dolgot kértem tőle, hogy legyen mindig őszinte, és ő is tegyen meg értem midnent.

Sajnos nem értem az egész dolgot. A kötődés nem a jó szextől alakúl ki? Azt elhiszem, hogy a jó szexhez kell az érzelmi alap is, de hát, ha valóban szeretett akkor mi volt gond? Miért nem működött a szex? Bennem van a hiba?

Úgy érzem már sikerült részben elfogadnom a dolgot, de még mindig nem sikerült kitalálni mi volt a hiba, és addig nem tudom lezárni a dolgot magamban.

Hogy működik ez a nőknél? Járt már más is így?

(Én 24F, Ő 22N)

2018. máj. 31. 12:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

5-ös, utoló hetekben már én sem akartam az exemhez érni, mert tudtam, hogy akkor szeretkezni "kell", amiről tudtam, hogy újabb 15-20 perc szenvedést jelent, és újabb négy nap véres folyást.

Bocs, hogy nem mentem ebbe bele, mert azt ő sem értette meg, hogyha nemet mondtam, hiába magyaráztam el neki, legyintett, "csak túlzol".

Persze...

2018. máj. 31. 19:00
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és nekem minden leletem negatív lett, neki is. Túl nagy volt hozzám, ennyi.

Előfordul, hogy két ember nem passzol anatómiailag, amivel semmi gond, de ezt el kell fogadnia a másik félnek is, nem vergődni már a második kérdésében, hogy miért hagyta el a csaj, mikor mindig fájdalmat okozott neki.

2018. máj. 31. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!