Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tönkre fogom tenni a párkapcsolatom!
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy rövid kis történetet szeretnék veletek megosztani. A vőlegenyemmel 3 eve vagyok együtt. Ő olasz es a facebookon ismerkedtünk meg. 2 éve összeköltöztünk. Nagyon szeret imad kedves figyelmes minden de csinal dolgokat amik nekem nem tetszenek es egyre nehezebben viselem.A legelső a nő mániája. Mindenhol csak azokat nézegeti. Egy párszor rajtakaptam hogy nőknek írt a facebookon hogy milyen szép stb ( jo igaz hogy egy lezbikus nő volt) de idegesitett megis. Azóta félek mikor facebookon van. Volt mikor ellenoriztem a telefonjat es mjndig talaltam hogy minden féle jó nőtől kért baratságot.mindig mondja hogy neki en vagyok a tokeletes engem szeret. De azóta felek barhova menni vele vagy felek ha egyedul akar menni hétvégen valahova. Eleg ritkan fordul elő. Eddig meg minden hetvegen egyjtt toltottunk kiveve amikor magyarorszagra utaztam. Mit tegyek? Tudom hogy önbizalomhianyban szenvedek. Mindig is kover voltam. Fogytam 40 kilot de meg most is kovernek latom magam. Es bennem van a félsz hogy lecserél egy véknyabb szebb nőre.Nem tudom hogy küzdjem le a félelmemet. Ő 40 eves férfi es tudom hogy velem akarja leelni az eketet. Sosem csaltan neg egy baratnőjét sem. Mibdig pozitivan bprobalok gondolkozni egy ideig sikerul es megibt kezdodik elolrol. Most megint elkezdtem edzeni remelve hogy magabiztosabb leszek. Nem tudok önmagam lenni es mibdig félek hogg eppen ki tetszik neki.Kérlek segítsetek.2016. júl. 20. 18:19
1/2 anonim válasza:
Az olaszok elég nőcsábászok, minden nőnek udvarolnak.
Döntsd el, hogy így működni fog-e a párkapcsolatotok!
2/2 anonim válasza:
1. Nincs honnan tudnod, hogy sosem csalta meg a baràtnoit.
2. Ha màsoknak irkàl, okkal teszi. Elobb-utobb félre is lép - ha eddig még nem tette.
3. Semmi jelentosége, hogy leszbikus nonek irt. Nonek irt s kész.
4. A féltékenység - akàr jogos, akàr nem - nem szokott jot tenni.
Nem tunik tul megbizhatonak, ne haragudj. Lehet nem az a kapcsolat, amit kàr, ha feladsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!