Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem akarja békénhagyni a páromat mivel tudom finoman és nőiesen leszerelni? Vajon a párom is hibás?
Nemrég költöztünk össze. Eddig semmi gond nem volt köztünk. Régebb óta ismerjük egymást,úgyhogy tudom ki a szóban forgó nőszemély.
Szóval a lényeg. Régen kavartam,tudtommal csak egyszer kétszer voltak együtt. És a párom néha elvitte ide oda a csajt. Mármint furikázta kocsival. Utána mint haverok jóban maradtak. Ez már több,mint 2 éve volt,mi még nincs 1 éve,hogy együtt vagyunk.
Múlthéten ráírt a csaj,hogy mizu meg hogy van stb. Egyből mondta is a párom,hogy nehogy félrértés kerekedjen.
Elég hamar rátért a csaj a lényegre,hogy találkozni akar(kacsintós fej,meg enyhe célzás a szexre),párom mondta neki,hogy nem akar,meg,hogy vagyok neki.
Erre a csaj elkezdett neki írkálni,hogy úgyse fog sokáig tartani meg,hogy nem kell tudnom róla,hogy Ők találkoznak stb.
Láttam a beszélgetéseket,szerintem a párom nagyon is úriember módjára próbálta neki elmagyarázni,hogy nem és hagyja békén,de egyszerűen nem hagyja abba az írogatást.
Egy ilyen téma után,gyorsan átvált,hogy "amúgy vele ez történt meg az",ha válaszol a párom akkor meg pár mondat után egyből megint felhozza,hogy miért nem találkoznak.
Na a lényeg, hogy ráírtam én a csajra, hogy legyen kedves jagyja békén a páromat,erre azt írta,hogy Ő semmit nem is akart és a párom hazudott nekem. Leírtam,hogy tudom,hogy mi az igazság,mert volt amikor ott ültem mellette és láttam amit ír. Erre letiltott.
Kértem a barátomat,hogy ha nem hagyja abba akkor tiltsa le Ő is a csaj,meg a telefon számát is,mert már kétszer hívta is,de egyenlőre ez nem történt meg. Már kezdem azt érezni,hogy a barátomnak is tetszik ez a játék,csak,hogy engem szétvet az ideg és már ott tartok,hogy megkeresem a lányt vagy pedig kirakom a páromat,mert nekem erre a felesleges drámára nincs szükségem.
Egyébként meg se fordult volna ilyen a fejemben,mert tök jól megvagyunk,minden jól működik,csak most egy kicsit csalódtam benne,hogy miért hagyja ezt.
Remélem nem lett zagyva és bocs,ha hosszú lett
26/N,párom 34/F
Nem szoktam féltékenykedni,mert eddig nem volt rá okom. Mondjuk azt tudja,hogy az exek témát alapból nem szeretem.
Ezért is éreztem korrektnek amikor először írt neki a csaj,hogy rögtön elmondta.
Nem úgy ismertem meg a páromat,mint aki ilyen színjátékokba belemegy,de mostmár elbizonytalanodtam.
Eddig semmi jelét nem láttam annak,hogy megcsalna, szerintem oka se lenne rá,a szexuális életünket eléggé kiegyensúlyozottnak érzem. Nemsokára hazaér,ha ma is írogatott neki a nő akkor mindenképp leülök vele beszélgetni.
Én otthagynám a 3,14ba,mert ha akarna,tudna határozottabb is lenni.
Szó nélkül elköltöznék tőle,mire hazaér,tőlem már csak egy cetlit látna.
Az én lakásomba lakunk,de nem akarom kirakni,ha nem csak nem derülne ki,hogy tényleg volt valami és ez színjáték. Bár ezt nem hinném.
Eddig eszembe se jutott amúgy,ti ültettétek a bogarat a fülembe.🤣
ÉS mit akarsz? Mindig a szoknyáján ülni, hogy tudd, ha bárki bepróbálkozik?
Szerintem is a párod dolga lerendezni az ügyet, nem a tiéd. NEm leszel mindig ott, hogy levakarj csajokat a pasidról. ÉS tényleg igazán az ő dolga.
Legalább most majd meglátod, hogy kezelei az efféle dolgokat. Ezt meg is mondanám neki. Ha továbbra is hagyja a flörtölgetést és a nyomulást, én a 3. ilyen eset után kivágnám pl, miután már szóltam 1 max 2x. Ilyen egyszerű.
N
Átérzem a helyzeted, Kérdező! Az exem anno, mikor együtt voltunk ugyanezt csinálta az exével. A csaj amint kiszimatolta, hogy lettem neki én, egyből nekiállt nyomulni páromra. Folyamatosan irogatott neki, nem tudta elviselni, hogy velem van, holott neki már réges-rég volt pasija. Szidott engem ok nélkül, kritizálta a munkahelyem, hogy hova járunk el, csúnyát mondott rám, párom meg nem állította le, pedig szerintem az egyetlen helyes út, az, ha rászól, hogy rólam/rólunk ne beszéljen így. De nem, neki is tetszett gondolom, hogy valaki legyezi az egóját, ráhagyta.
Én meg dobtam a pasit, hogy akkor legyen boldog az exszel. Nem jöttek össze azóta sem, meg semmi. De nekem ott elvágta magát, hogy nem állt ki értem.
Hozzáteszem, nekünk is tök jó volt a kapcsolatunk, friss kapcsolat viszonylag, sok jó szex, de hiába, neki kellett ez.
Sziasztok! Megoldódni látszik magától. Érdekes a sors.
Felhúztam magam estére,mire hazaért,nem hagyott a téma nyugodni. Megérkezett,kicsit vártam aztán kérdeztem tőle,hogy írt-e neki a csaj megint,vagy mi volt ma? Erre azt válaszolta,hogy igen,de letiltotta,mert túlment a határon. Elvileg megint a kapcsolatunkat próbálta szidni és ezen besokallt párom.
Utána átbeszéltük és elmondtam neki,hogy rosszul esett,hogy hagyta idáig a dolgot,és kértem gondoljon bele,hogy neki hogy esett volna.
Bocsánatot kért. Én pedig elfogadtam azt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!