Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől hogy ne legyen kisebbségi komplexusa az embernek?
Figyelt kérdés
A barátom ma körbeküldött az ismerősei között egy olyan videót, ahol nők rázzák az óriási melleiket... De ha neki ez annyira bejön, hogy feltétlenül meg kell osztania mindenkivel, akkor mit keres egy 75/B mérettel rendelkező mellett???2018. máj. 28. 21:27
21/24 anonim válasza:
Te a kapcsolatodban a mellméretet találod meghatározónak, az az alfája és omegája?
Nagyon túlreagálod ezt a videós dolgot.
22/24 anonim válasza:
Az a baj, hogy magadból indulsz ki. Nekünk férfiaknak nem minden a külső.
23/24 anonim válasza:
+1
Csak sajnos sokszor más tartalom meg nincs :D
24/24 anonim válasza:
Látod, hogy itt a válaszolóknak ez teljesen normális. Szerencsére a legtöbb pasinak ez primitív dolog, köztük az én páromnak is. Ő nem csinál ilyet, én sem küldök ilyet a nő ismerőseimnek (nyilván pasis videót), mert ennél értelmesebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!