Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki mond igazat?

Figyelt kérdés

Egy ideje úgy érzem megcsal a párom, de nincs rá semmi bizonyítékom.

Van egy fiú aki udvarol nekem, szerelmes belém. Persze nem volt semmi köztünk még egy csók se, csak beszélgetni szoktunk, elég ritkán.

Szval ez a srác azt mondta,h többször is látta a páromat bemenni egy házba.Nem messze tőlünk. Ez abban az időben van ,amikor párom dolgozik. A párom azt mondja,senkije nincs, és tényleg dolgozik. Ki hazudik? Mit gondoltok?

2018. máj. 28. 13:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, igy már a elyzetedet jobban ismerjük és tudunk okosabbat is válaszolni. Én amondó vagyok, hogy most függetlenül attól, hogy mit mond a másik férfi, a jelnlegi párod eléggé link. Már megcsalt ráadásul egy tinilánnyal (nem tudom, ki hogy van ezzel, de nálam ez súlyosbitó tényező). Ez a poharas meg szőke hajszálas dolog is nagyon fura. Szerintem 90% hogy megcsal.

Ezen gondolkodj el inkább, hogy akkor hogyan tudnál te és a gyerkőc lelépni, mert tuti, hogy boldog igy nem vagy.

2018. máj. 28. 14:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva egy ideje gondolkodom rajta, de Magyarországra nem akarok menni. Itt pedig így ketten is nehéz, nem tudom van e annyi erőm ,h ezt egyedül csináljam tovább.
2018. máj. 28. 14:44
 13/18 A kérdező kommentje:
Megcsalás szempontból pedig a férfiak 99,8 százaléka nem mondana nemet egy friss tini testének. Még ha le is tagadják.
2018. máj. 28. 14:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Es ha nem mondanak nemet az rendben van? A nagy feneket.
2018. máj. 28. 14:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Persze, h nincs rendben! De a férfi, férfi marad, a farka irányítja nem az esze.
2018. máj. 28. 14:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Aha, TE járogatsz össze egy sráccal, de a PÁROD csal meg... érdekes logika, valóban :D
2018. máj. 28. 19:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Berakod a gyereket a babakocsiba, elmentek arra sétálni, amerre a párod állítólag járkálni szokott. Ha igaz amit mond, akkor egyszer úgyis lebukik.
2018. máj. 29. 08:27
 18/18 A kérdező kommentje:

16 os, ostobaságokat írsz!

Neked mit jelent egy párkapcsolat?

Senkivel nem állhatsz szóba aki ellentétes nemű?A más emberekkel való beszélgetés, nem megcsalás. Tipikus magyar, beszűkült agyú világnézet! Fogadok rasszista is vagy. Na mindegy. Maradj a burkodban h gyerek, és ha párod van nem beszélhetsz senkivel! Na de úgy is legyen.

3 éves a manóm, már nem használunk kocsit. Gondolom aki ilyet ír, az nincs tisztába azzal milyen egy gyerekkel utazgatni.

2018. máj. 29. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!