Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki mond igazat?
Egy ideje úgy érzem megcsal a párom, de nincs rá semmi bizonyítékom.
Van egy fiú aki udvarol nekem, szerelmes belém. Persze nem volt semmi köztünk még egy csók se, csak beszélgetni szoktunk, elég ritkán.
Szval ez a srác azt mondta,h többször is látta a páromat bemenni egy házba.Nem messze tőlünk. Ez abban az időben van ,amikor párom dolgozik. A párom azt mondja,senkije nincs, és tényleg dolgozik. Ki hazudik? Mit gondoltok?
A srác csak kavarni akar? Vagy csak őszinte, és a párom tényleg ezt tenné velem?
Kor: 26n 34f
"szóba állsz mással" :D
Ha legközelebb látja, akkor lesi fotó vagy szóljon neked, hogy láthasd. Lehet csak direkt bekavar, bár ha ennyi elég volt, hogy a bizalmad elvesszen, akkor már alapból van valamilyen probléma a kapcsolatodban.
Hogyhogy úgy érzed? Ha nincs rá bizonyítékod, akkor honnan gondolod?
Ezt kifejthetnéd bővebben, mert az "úgy érzem" elég kevés. Pláne ahhoz, hogy elhidd egy idegennek amit a párodról mond.
Szerintem ne azt nézd, hogy ki mit állit, hanem azt vizsgáld meg, te miért gondolod azt, hogy megcsal? Adott rá okot? Vannak furcsaságai? Dugdossa a telefonját és hasonlók? Nem az újnak sem a jelenlegi párodnak nem kell hinni, hanem a józan paraszti eszed használni és a megérzéseidre hallgatni. Ha úgy érzed, a jelnlegi megcsal és nem érzed magad jól vele, lépj ki és utána koncentrálj a másikra. Egyszerre két lovat nem lehet megülni egy s.eggel, mert leesel mindkettőről.
29n
Nem tudok! 2en vagyunk. Van egy gyerekünk, mivel külföldön élünk már 8 éve, nincs segítségem, azaz 0 segítség. Felváltva tudunk lenni a fiúval.
Pohár amibe nem mi ittunk, ill szőke hajszálak a lakásban. Amikor rákérdezek ordít velem, azt mondja pszichopata vagyok.
Még sosem nyúltam a telójához, nem is dugdossa!
Persze, h szóba állok mással, basszus. Vagy nálad már az is megcsalás ha mással beszélgetek! Mem látok ebbe semmi rosszat, pláne,h mondtam a srácnak,h szeretem a párom!
Nem is csaltam meg!
Igen már megcsalt egy kiskorúval, lefeküdt egy 15 éves lánnyal.
Megbocsájtottam ezt a bakiját. Inkább javítok, nem eldobok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!