Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most először van barátom. Ez nálatok hogy van? (lent)
Figyelt kérdés
Egy barátommal ejártunk mozizni. Vagy épp lelkiztünk és késő estig nála maradtam. Elmentünk ketten strandra. Most már nem tehetem?
Mit lehet mit nem? Köszi
2018. máj. 26. 14:48
1/7 anonim válasza:
Ezt ne tőlünk kérdezd inkább a párodtól, hogy mi az ami számára nem gond és mi az ami igen.
3/7 anonim válasza:
Normalis par mellett ezek siman belefernek egy ellenkezo nemu barattal.
4/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a párodat, hogy zavarná-e?
5/7 anonim válasza:
Egy jól működő kapcsolatba bele kell férnie. Nekem is vannak nagyon jó barátaim, akikkel már ovis korunk óta ismerjük egymást és rendszeresen találkozunk, szervezünk közös programokat, sokat beszélünk. Ők is nagyon fontosak számomra, őket is szeretem és szükségem van rájuk az életemben. Ha egy kapcsolatban már nem tehetném meg azokat, amiket leírtál, mert mondjuk a páromnak nem tetszene, kiakadna miatta stb., akkor nem érezném jól magam abban a kapcsolatban és úgy semmi értelme nem lenne.
6/7 anonim válasza:
Minden párnak magának kell meghatározni, mi fér bele és mi nem. Nálunk elméletileg beleférntek az ilyesmik. Gyakorlatilag lassan leépültek az ellentétes nemű barátok. Azóta nem hiszünk a férfi-női barátságban.
7/7 anonim válasza:
Attol fugg. A paroddal kozos lelki dolgokat azert ne kosd egy masik fiu orrara. Legyenek kapcsolaton beluli titkok, amik senkire nem tartoznak, meg a legjobb baratodra sem. Gondolom te se szeretned, ha a parod kifecsegne akar testi akar lelki dolgokat masoknak.
Amugy nagyon egyszeru a megoldas: ahogy masok mondtak kerdezd meg a baratodnak mi fer bele. Aztan belekepzelheted magad a forditott helyzetbe, de ugy igazan. Ha azonnal ravagod h tuti nem zavarna akkor nem gondolkodtal el rajta elegge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!