Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit akarhat? Részletek lent!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Van egy srác (27 éves), én 24 vagyok. Még márciusban kezdtünk randizgatni, úgy nézett ki jól alakulnak a dolgok köztünk. Egy hónap elteltével rákérdeztem, hogy mégis mi van velünk, egyértelmű választ nem nagyon kaptam, csak annyit, hogy ez a "kapcsolat" így neki megfelel (heti 1-2szer tali, szex és kb. ennyi, bár ezek a talik több órásak voltak és nem csak szex volt, nagyon jól el tudtunk dumálni). Aztán én úgy gondoltam, hogy akkor ez így nekem nem jó. Nem is találkoztunk másfél hónapja. Tegnap megkeresett, hogy mi van velem, szokott rám gondolni stb. Ma taliztunk. Percek alatt letámodott, csókolt, ölelt ahol csak ért. Nem értem. Miért csinálja ezt? Mit akar? Fél valamitől és ezért nem meri bevállani, hogy érez valamit? Vagy csak szexre kellek neki?

Tudom, tőle kéne megkérdeznem, már próbáltam többször felhozni ezt a témát, de nem kapok egyértelmű választ. Aki esetleg már volt hasonló helyezetben legyen szíves adjon tanácsot, hogy mégis mit kéne csinálnom?

Csak értelmes válaszokat kérnék. Nemet, kort írjatok légyszi. Köszönöm!

2010. jún. 15. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmi értelme ennek a 'kapcsolatnak', ha neked nem jó így. Beszélj vele, próbálj meg értelmes választ kiszedni belőle, ha ez nem megy, hagyd ott!
2010. jún. 15. 12:47
 2/2 nielindi ***** válasza:

szeintem csak szex. azaz 1 honap amit "együtt" voltatok, az megfelelt neki, h heti párszor találkoztok, beszélgettek és SZEXELTEK. ha neked megfelelne egy ilyen lazább kapcsolat, akkor vágj bele, ha nem, akkor felejtös a srác. ha nagyon kerüli a témát, akkor valoszinü, h komolyabbat nem nagyon akar.

23/L

2010. jún. 15. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!