Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint nőietlen vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Állandó jelleggel dicséri a kolléganőit, akik az irodában “csinosak/nőiesek/elegánsak. Engem meg lehordott amiért farmert és pamut felsőt viselek. Amikor kimozdulok adok magamra, smink, előnyös egyberuha, de a munkámból kifolyólag a kényelem fontos. Félek nehogy megcsaljon, annyira sokszor beszél a szépségükről, és volt, hogy mondta nem értékeli az egyik nőt a párja, pedig rendes és nőies...2018. máj. 25. 15:25
11/17 anonim válasza:
A párom attól lenne vonzó, hogyan öltözik, régen rossz lenne a kapcsolat. Láttam már annyiszor ruha nélkül, mindegy mit vesz fel, tökéletesen tudom, mi van alatta. Egy olyan nőnél, akit még nem láttam ruha nélkül, azon dob a ruha, smink, frizura.
12/17 anonim válasza:
mert a verbalis eroszak ("bezzeg...", "legyel ilyen-olyan...") az is mindent megold?
13/17 anonim válasza:
Mi lenne, ha erről vele beszélgetnél? Miért kell barkochbáznod meg ismeretleneket kérdezgetni arról, hogy mi a helyzet és mit tegyél, miért nem a pároddal teszed ugyanezt közvetlenül?
14/17 anonim válasza:
"mert a verbalis eroszak ("bezzeg...", "legyel ilyen-olyan...") az is mindent megold?"
És a trampli, igénytelen kinézet is mindent megold, meg képenverem a férjemet, ha megszól érte??
Ha van párod, komolyan sajnálom...
15/17 anonim válasza:
nem hiszem, hogy a magánéletem ide tartozna. ápolt vagyok, rendezett a megjelenésem, megfelel a koromnak, a körülményeimnek. ha a férjemnek (mert van) nem, magára vessen: így ismert meg. ebbe nem fér bele a "bezzegelés" meg a "lehordás", főleg nem ilyen stílusban.
kevés ennél sértőbb dolog van egy ember számára, mint ha összehasonlítgatják mással.
17/17 anonim válasza:
"mert a verbalis eroszak ("bezzeg...", "legyel ilyen-olyan...") az is mindent megold?"
nyilván nem, de erőszakra erőszakkal válaszolni a legnagyobb marhaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!