Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom szerint nőietlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom szerint nőietlen vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Állandó jelleggel dicséri a kolléganőit, akik az irodában “csinosak/nőiesek/elegánsak. Engem meg lehordott amiért farmert és pamut felsőt viselek. Amikor kimozdulok adok magamra, smink, előnyös egyberuha, de a munkámból kifolyólag a kényelem fontos. Félek nehogy megcsaljon, annyira sokszor beszél a szépségükről, és volt, hogy mondta nem értékeli az egyik nőt a párja, pedig rendes és nőies...

2018. máj. 25. 15:25
1 2
 1/17 npdc ***** válasza:
15%
Szerintem a párodban csak felébredt egy egyszerű kapuzárási pánik. Szerintem bármilyen furán hangzik, orvosolni tudnád a problémát azzal, ha hetente/kéthetente amikor elmentek valahova, tényleg kiöltözöl úgy, hogy megdögöljön érted, majd utána mikor hazaértek szexelsz vele egy jót. Az tényleg gáz egyébként hogy a kolléganőit dicséri, de szerintem csak kicsit játszadozik veled, féltékennyé akar tenni :) Ne gondolj egyből a legrosszabbra, próbáld ki amit javasoltam. A legjobbakat kívánom ;)
2018. máj. 25. 15:33
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem kellene azért megváltoznod, mert a párod elégedetlen. Neki kellene úgy elfogadnia, ahogy vagy. Ha meg a megcsalástól kell félni, az nem tűnik egy jól működő kapcsolatnak. Kérdezd meg, hogy a kolléganőinek is ennyit beszél-e rólad, mint neked róluk.
2018. máj. 25. 15:34
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszi, a hétköznapokban is igyekszek akkor csinos lenni és megfogadom a tanácsod, szexi leszek.

35 éves lehet igazad van a kapuzárási pánikkal kapcsolatban.

2018. máj. 25. 15:35
 4/17 A kérdező kommentje:

Neked is köszi, belegondolva tényleg nem miatta kellene változnom. Lehet féltékennyé akar tenni vagy pedig szeretné ha “büszke” lehetne rám, és ezért vágyik arra, hogy naponta nőies megjelenésem legyen. Csak ugye nőkkel van körülvéve és nem akarom, hogy kevésnek érezzen engem.

2018. máj. 25. 15:38
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
Nincs valami olyan hely,ahol olyan pasik forgolódnak,akik neked az eseteid?Ilyenkor mondanám,hogy bezzeg a Béla milyen izmos,pedig heti 5x8 órát dolgozik vagy a Gábor milyen jó parfümöt vett nemrég.Megnézném a fejét. :DDDD
2018. máj. 25. 15:39
 6/17 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem meg nem attól lesz egy nő nőies hogyan öltözködik .

Nem szeretem ezeket a szoknyákat egybe ruhákat

Sminkelni se szeretek (nem mintha tudnék 😅)

Akkor most én se vagyok nőies? 😀 ha nem az sem érdekel

Másik kedvencem amikor azt mondjak a nő csak akkor nőies ,szereti a virágot ha romantikus ,főz mos takarít kötelezőbe egy férfira mintha a gyereke lenne, és erzelgos

Én egyik sem vagyok nem csinálom és nem szeretem

Annyi erővel én is mondhatnám hogy akkor férfias valaki ha nincs sorhasa nem kopasz ad magára mindig kiöltözve jár minden hova

2018. máj. 25. 15:44
 7/17 A kérdező kommentje:

Mindenkinek zöldet nyomtam, valaki lepontozgat :(

Utolsó: szoktam néha mondani, de nem hiszi el, hogy smink nélkül tényleg tetszenék másoknak. Pedig szokták mondani szép az arcom, szép vagyok...

Talán a ruha teszi az embert a párom szerint.

2018. máj. 25. 15:44
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

en mar oreg vagyok (37/N), es megengedhetem magamnak, de ugy arcontorolnem a parocskamat, ha a kulsomet krtizalna, mint annak a rendje. foleg, ha ezzel egyidoben masokat dicserne.

ez baromi megalazo.

nehogy magadban keresd a hibat, mert szamodra kenyelmesen oltozkodsz.

2018. máj. 25. 16:18
 9/17 anonim ***** válasza:
95%

Elkezdesz úgy öltözködni, ahogyan ő akarja, következmény:egy idő után lesz más baja.Talál következő okot, amiért majd megint tudja dicsérni a kollegináit.Elvárás, elvárás hátán, hogy a "Mari is meg az Évi is ilyen -olyan tökéletes, te meg Sehol nem vagy hozzájuk képest már megint.Egyszerűen csak valószínűleg viszket a farka más puncik után.Változhatsz te annyit amennyit akarsz és tudsz, ilyen típusú pö..csnek úgysem leszel elég.

Legjobb figyelmeztető jele ennek, pont az, amit most csinal veled, változz meg az ő kedvéért.De minek?Új test, punci soha nem leszel, neki meg az kell.

2018. máj. 25. 16:30
 10/17 anonim ***** válasza:
75%

"de ugy arcontorolnem a parocskamat, ha a kulsomet krtizalna, mint annak a rendje"

Mert a párkapcsolati erőszak az aztán mindent megold :D

2018. máj. 25. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!