Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint nőietlen vagyok, mit tegyek?
Köszi, a hétköznapokban is igyekszek akkor csinos lenni és megfogadom a tanácsod, szexi leszek.
35 éves lehet igazad van a kapuzárási pánikkal kapcsolatban.
Neked is köszi, belegondolva tényleg nem miatta kellene változnom. Lehet féltékennyé akar tenni vagy pedig szeretné ha “büszke” lehetne rám, és ezért vágyik arra, hogy naponta nőies megjelenésem legyen. Csak ugye nőkkel van körülvéve és nem akarom, hogy kevésnek érezzen engem.
Szerintem meg nem attól lesz egy nő nőies hogyan öltözködik .
Nem szeretem ezeket a szoknyákat egybe ruhákat
Sminkelni se szeretek (nem mintha tudnék 😅)
Akkor most én se vagyok nőies? 😀 ha nem az sem érdekel
Másik kedvencem amikor azt mondjak a nő csak akkor nőies ,szereti a virágot ha romantikus ,főz mos takarít kötelezőbe egy férfira mintha a gyereke lenne, és erzelgos
Én egyik sem vagyok nem csinálom és nem szeretem
Annyi erővel én is mondhatnám hogy akkor férfias valaki ha nincs sorhasa nem kopasz ad magára mindig kiöltözve jár minden hova
Mindenkinek zöldet nyomtam, valaki lepontozgat :(
Utolsó: szoktam néha mondani, de nem hiszi el, hogy smink nélkül tényleg tetszenék másoknak. Pedig szokták mondani szép az arcom, szép vagyok...
Talán a ruha teszi az embert a párom szerint.
en mar oreg vagyok (37/N), es megengedhetem magamnak, de ugy arcontorolnem a parocskamat, ha a kulsomet krtizalna, mint annak a rendje. foleg, ha ezzel egyidoben masokat dicserne.
ez baromi megalazo.
nehogy magadban keresd a hibat, mert szamodra kenyelmesen oltozkodsz.
Elkezdesz úgy öltözködni, ahogyan ő akarja, következmény:egy idő után lesz más baja.Talál következő okot, amiért majd megint tudja dicsérni a kollegináit.Elvárás, elvárás hátán, hogy a "Mari is meg az Évi is ilyen -olyan tökéletes, te meg Sehol nem vagy hozzájuk képest már megint.Egyszerűen csak valószínűleg viszket a farka más puncik után.Változhatsz te annyit amennyit akarsz és tudsz, ilyen típusú pö..csnek úgysem leszel elég.
Legjobb figyelmeztető jele ennek, pont az, amit most csinal veled, változz meg az ő kedvéért.De minek?Új test, punci soha nem leszel, neki meg az kell.
"de ugy arcontorolnem a parocskamat, ha a kulsomet krtizalna, mint annak a rendje"
Mert a párkapcsolati erőszak az aztán mindent megold :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!