Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is kihasznal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is kihasznal a ferjem, ahogyan viselkedik velem?

Figyelt kérdés

Jo par eve vele vagyok minden szepnek indult. Elso naptol imadom, o a mindenem es tudja o az eletem . En lattam irogat mas nonek, hiva is amikor velem volt is, de azt mndjja csak barat. Azt mondja masoka azert hv mert azok tudnak viccelni, jol erzi magukat veluk ha egyutt vannak. Az mondja, tolem szeretne minel avolabb menni ezert nincs tthon fel napokat, minden na. Nem akarja hallani a hangomat, nem hiv, nemolel es nem ad puszit merthogy o faradt. Nem tisztel csnan beszel velem lelkileg neha onkretesz, teljesen mas embert ismertem meg kezdetkr.

En barmit megteszek erte, kiszolgalom, tisztelem, maszirozm ha keri, vacsit adok neki, ha csorog a teloja odaadom nek, alt sutit kezebe adom, sot kezembol is etetem mert szeretem. Sorolhatnam mket csinal nm jol. Erre fel azt mondja szeret. De ha szeret miert s aka mindig kulonaludni es tavol lenni? Ez nem szerelem. Csak tudja imadom es o ezzel visszael.

2018. máj. 25. 13:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Te egy házicseléd vagy, nem feleség.
2018. máj. 25. 13:14
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, te pedig vígan hagyod.
2018. máj. 25. 13:16
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem többek közt azért csinálja ezt veled mert kinyalod a seggét és állandóan tudatod vele,hogy szereted! Vegyél visszább ne szolgáld ki folyamatosan és ne forogjon minden gondolatod körülötte. Normálisan viselkedj vele de ne ő legyen az atyaúristen a számodra!
2018. máj. 25. 13:20
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
Ígyvan neked ez kell hiszen vele vagy!
2018. máj. 25. 13:20
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Minél jobban nyalod a pi..áját annál jobban kihasznál!
2018. máj. 25. 13:21
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem téged szeret hanem a kényelmet! Ez a pasi egy lusta disznó,téged kihasznál közben meg más pináról álmodozik!
2018. máj. 25. 13:26
 7/22 anonim ***** válasza:
92%
Olvasni is rossz volt, hogy ajnározol egy olyan pasit, aki még annyira se tart, hogy legalább leplezze, hogy nőzik melletted. Nyisd ki a kis szemed, dobd ki, és keress olyat, aki megbecsül. Vagy csukd be jó szorosan, fordítsd el a fejed, mintha nem vennéd észre, mi folyik körülötted, ugráld körbe tovább, és mosolyogva vállald a lábtörlő szerepet. Te döntesz.
2018. máj. 25. 13:31
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy szeret. Csak élvezi, hogy kinyalod a s..gét, ő pedig beléd törölheti a lábát.

Én azt nem ertem, hogy látod hogy viselkedik veled. Te magad irtad, hogy tiszteletlen, rondán beszél, távol akar lenni tőled stb. Akkor meg mi a búbánatnak nyalod ki a fenekét? Mit szeretsz egy ilyen emberbe aki emberszámba se vesz téged? Azt hiszed ha pitizel neki szeretni fog és normálisan viselkedik veled? Nem jöttél még rá, hogy minél jobban ajnározod annál jobban sz.rik a fejedre? Mert veled megteheti, mert latja, hogy semmi önbecsülésed. Már rég tisztázni kellett volna a dolgot, aztán ha nincs változás elválni a fenébe.

De nem, etesd csak a kezedből azt a barmot, megérdemli, meg te is. Te saját magad nem tiszteled és nem tartod semmire.

2018. máj. 25. 13:43
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Az még nem jutott eszedbe, ha így nem becsül semmire, akkor talán változtass? Mondjuk ne szolgáld ki? Kezdésnek. Fusson ő a dolgai iránt. Rendezze a szennyesét, a kajáját, a befizetéseket... Ne etesd, itasd, úgyis kevesebb becsületed van mint egy bejáró nőnek. De legalább néha meghág?
2018. máj. 25. 13:51
 10/22 anonim ***** válasza:
49%
Hát az is lehet, hogy úgy érzi teljesen meg akarod kötni és szabadulni akar. Láthatóan nem igazán éltek ki magát. Mennyire lennél partner abban, hogy közösen "éljétek ki" magatok?
2018. máj. 25. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!