Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt rajtam kívül olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt rajtam kívül olyan nő, akinek a párkapcsolata megingott egy másik nő miatt?

Figyelt kérdés
2018. máj. 25. 12:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%

Egy kapcsolatot két személy hozott létre, ugyanaz a két személy is szükséges ahhoz, hogy megromoljon az a kapcsolat.

A 3. fél akár fejre is állhat, de ha a kapcsolat harmonikusan boldog, akkor próbálkozása célt téveszt.

Nem a 3. fél a hibás jelen esetben. Eleve rossz a kapcsolatotok. Lásd be.

2018. máj. 25. 12:47
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell rossz kapcsolat egy szakitashoz. Eleg csak egy uj ember megjelenese es az osztonlenyseg.
2018. máj. 25. 12:51
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem rossz a kapcsolatunk és még nem csajozott be. Olyan dolgok jönnek le,mintha tetszene neki az a csaj mert kedvére van,hogyha a csaj szívességet kér tőle. pl. elviszi kocsival ha a csaj kéri és én olyankor nem mehetek,hogy miért nem szabad olyankor mennem azt nem tudom. Mint ha a csaj kacérkodna vele és ennek a hülyének meg imponálna,hogy más nő érdeklődik iránta.
2018. máj. 25. 12:59
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Nem megingott. Elváltunk.

Még ő is elismerte utólag, hogy köztünk minden rendben volt, csak ő nem tudott nemet mondani. Kitartóan hajtotta a csaj, hónapokig elutasította, de egyszer csak nem ment.

Aki szerint két ember kell, hogy tönkremenjen a kapcsolat: akkor ha egyszer megüt a párod, akkor az is a te hibád is? Ugye, nem? Onnantól, hogy az egyik nem a kapcsolatba fektetni az energiáit, a másik már tehet bármit.

A jó kapcsolathoz kell két ember. Tönkretenni egy is elég.

2018. máj. 25. 13:08
 5/17 anonim ***** válasza:
24%

"Aki szerint két ember kell, hogy tönkremenjen a kapcsolat: akkor ha egyszer megüt a párod, akkor az is a te hibád is? Ugye, nem?"

De igen, mert te választottál egy agresszív embert. Annak pedig jelei vannak, amit te nem voltál hajlandó észre venni.

"Még ő is elismerte utólag, hogy köztünk minden rendben volt, csak ő nem tudott nemet mondani. Kitartóan hajtotta a csaj, hónapokig elutasította, de egyszer csak nem ment."

Nem volt elég szilárd a kapcsolatotok. Sorry. De hogy volt minden rendben a kapcsolattal, csak mentegetett téged, hogy ne érezd magad hibásnak. És látom, el is érte a célját ezzel, mert te már hátra dőltél és már elkönyvelted magadnak, hogy te ártatlan vagy, ő volt akarat gyenge.

Mond csak, miért is mondott végül igent? Csak mert a 3. fél ostromolta megállás nélkül?

Na, akkor tételezzük fel, hogy téged is ostromol hónapokon keresztül egy pasi, a végén te is igent mondasz neki, ha valóban szereted és tiszteled a párodat?

2018. máj. 25. 13:17
 6/17 anonim ***** válasza:
14%

Ui.: ez még most jutott eszembe, ha valóban jól működött az a kapcsolat, akkor miért is mondott igent?

Ha tényleg megkapott tőled mindent, szeretve érezte magát melletted, szemében csinos voltál, akkor hogyan is mondhatott igent egy másik nőnek?

Ösztön? Hagyjuk már! Ez a kifogás és a felelősség nem vállalása.

Be kell látni, tudom nehéz, de egy kapcsolat megromlásáért mindig csak az a két fél a felelős, akik létrehozták azt a kapcsolatot.

Olvassatok pszichológiai és párkapcsolati témában könyveket.

2018. máj. 25. 13:27
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

65%-os úgylátszik még nem nyálazta át a teljes szakirodalmat, mert nem jutott el az "új ingerek" részhez!

Ez pedig úgy mondom, hogy én voltam az, akinek pont a tökéletesség ölte meg a kapcsolatát. Annyira nem volt semmi konfliktus, annyira jól ment a szekerünk, mindent meg tudtunk beszélni, kiélni a vágyainkat, ismertünk egymást öviről hegyire...

És akkor jött egy ismeretlen, aki flörtölgetett velem. A párom nyomában sem érhetett se külsőre, se jellemre. De mégis imponált, hogy kitartó, hogy szépeket mond (és ez tisztességtelen előny, mer pl a páromtól már megszokott és nem jelent akkora izgalmat mint egy idegentől). De a történet vége, az hogy a páromtól kezdtem elhidegülni. Megunni. Hiába volt tökéletes minden az új ingerek erősebben hatnak.

És én ezt megéltem megtapasztaltam. Nem tudom a páromat okolni semmiért, mert én voltam a hülye. Az új ember ad egy plusz izgalmat, amit a párunk nem tud megadni, mert ismerjük, mint a kényelmes, kikopott bőr kanapénkat. És hiába ő a legkényelmesebb a világon, egy új dezignos bútor akkor is könnyebben felkelti a figyelmed és nagyon megörülsz neki.

Ez unfair helyzet, és meg lehet tanulni kezelni. De ahhoz fel is kell ismerned, hogy mibe kerültél, és észnél kell lenned!

2018. máj. 25. 13:47
 8/17 anonim ***** válasza:
98%

Az összes pszichológiai könyv azt mantrázza, hogy mindig a nő legyen emberfeletti szinten tökéletes, különben jogos a félrelépés.

Pont olyan volt a házasságom, mint az exemé. Milyen meglepő... Ő hízott 15 kilót, kopaszodott... mégse én léptem félre.

Naivság azt hinni, hogy ha a férjed naponta háromszor bő nyállal leszopod, ragyog a ház, három fogásos ebéddel várod, és 16 éves korod után egy percet se öregszel, akkor nem csal meg.

Egyet nem tudsz megadni: az újdonság izgalmát. Ez a legtöbb félrelépés oka.

Nincs ebben semmi misztikum.

Nem választottam rosszul. 14 évig éltünk boldog házasságban, van két csodás gyerekünk. Ő azt gondolta, hogy úgy is megbocsájtok. Tévedett. Innen nézve ő választott rosszul. :)

10+ év házasság után nincs már lángoló szerelem. Aki mást mond, az hazudik. És hopp: már be is fér a harmadik. Csak van, aki tud nemet mondani, van aki nem.

2018. máj. 25. 14:06
 9/17 anonim ***** válasza:

Visszatérve az újdonság varázsára.Erre a kérdésre az a vallásos válasz, h az ördög megkísérti az embert, olyan dolgot ajánl fel ami édes, vmiért kecsegtető, és akkor az ember el kezd azon fantáziálni h az újjal milyen lenne, arra meg aalig lesz hely az agyában h a párja milyen jó tulajdonségokkal rendelkezik. És ha beférkőzik az új az agyába, öröm endorfinok, izgalom minden, és így szépen felborulhatnak jó kapcsolatok. Az emberek nem monogámok,egy ember vonzódik többhöz. 2 ok lehet ha nem jön össze egy másikkal, vagy félelmei vannak,vagy eldönti h nem kockátatja a kapcsolatát.

Amikor félremennek vmi hiányik a kapcsolatból, van amikor semmi, csak az újdonság varázsa.

2018. máj. 25. 19:02
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
#7 ritkán olvasni itt ennyire elfogulatlan és az emberi természetet jól jellemző írást. Nem bűnbak keresés, "mar eleve gyenge kapcsolat" és a "harmadik hibája". Az új ingerek érzéseket indítanak be és ezeket nem lehet irányítani.
2018. máj. 25. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!