Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a párom folyamatosan más lányokról beszél? 22/L
"és enyhén célozgatott rá, hogy én sehol sem vagyok az exéhez képest, és még ráadásul hülye is"
Simán lehet, hogy a kérdező nagyítja fel a problémát. Talán célzott arra, hogy jó lenne tanulni, de a kérdezőben ez úgy jött le, hogy ő egy nagy nulla.
Tudnám hogy mit láttál benne amikor összejöttél vele...:D
Ha a barátnőm hasonlítgatna exéhez elég hamar az lenne belőle is.
Motiválni, mi? :D Hát ez több sebből vérzik..
Kell ez neked, most komolyan?
Én sem megyek haza úgy a páromhoz, hogy fú, ma oylan jót edzettem, képzeld ott volt egy tük helyes pasi akin fezsültek az izmok a trikóbna. Te amúgy miért nem tudod így kigyúrni magad??
Plusz akibe szerelmes valaki, annak az kb úgy "tökéletes", és nem akarom átformálni, megváltoztatni...
Saját sztori: Én is eléggé belezúgtam egy srácba, de kiderült hogy barátnője van. Aztán azt vettem észre, hogy a barátnője előtt is, vele ellentétes adottságokkal rendelkező csajokról beszél meg ajnároz..
Nem csak nekem volt gáz a szitu, és tökre sajnáltam a csajt.. Ezekhez hasonlókat bejátszott úgy is, ha ott volt, és úgy is, ha nem a nője, szóval ő sem kiejezetten azért csinálta, hogy idegesítse vagy bármi..
Én ennek köszönhteően (is) tudtam rajta továbblépni, hogy ez nem férfi, hanem egy éretlen, szánalmas kisfiú, aki hiába van hosszabb kapcsolatban, mágsincs felnőve egy kapcsolathoz.
A fentit az én páom sem tűrné el ( jogosan!), és én sem tűrném el senkinek. HA valakinek nem te vagy a legjobb opció, akkor kár erőltetni, csak mérgezed magad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!