Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is garasoskodó a párom?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy szeretné, ha odaköltöznék hozzá. A rezsi felét persze fizetném is, de a lakbért is felezni akarja, holott az nem nő attól, hogy odamegyek. Mondtam neki, hogy nekem így nem megy, nem keresek meg ennyit diákmelóval se, de azt mondta akkor addig ne költözzünk össze, amíg így van.
20l
2018. máj. 23. 17:11
41/47 anonim válasza:
Igen, garasoskodó. Ő akarja hogy odaköltözz de visszakozik mikor kiderül nem tudsz mindenbe beszállni. Én elgondolkodnék hogy mennyire vagyok neki fontos ezek után, és itt főleg azért mert azt az összeget ő így is úgy is kifizeti, tehát neki gyakorlatilag ebből a szempontból mindegy , hogy ott vagy vagy sem.
42/47 anonim válasza:
"De a lakás többi ktségét állja ő (tetőfelújítás, szemétdíj, takarítás, stb., amik mind a LAKBÉRBEN vannak benne), meg glom a kajádat is."
Már bocs, de ezek a közös költség részét képezik a legtöbb helyen, ami nem része a lakbérnek, hanem a rezsihez értendő!
Kérdező, reagálj kérlek arra, hogy a pasid keresett-e maga mellé fizetőképes lakótársat vagy inkább egyedül maradt, mert engem roppant mód érdekelne, hogy mi lett a helyzet megoldása.
43/47 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele. Ilyen emberrel nem érdemes tovább terveznem, mert a jövőben se számíthatok rá. Fiatal vagyok még, inkább keresek olyat, akivel kölcsönösen meg tudjuk becsülni egymást.
2018. máj. 27. 09:22
44/47 anonim válasza:
Szanalmas xx egy jogos keresnmiatt xd jesus. Mit varsz hogy majdnmasnal ingyen lakhatsz? Xd poen hegyek. Ez a szentimentalista duma meg hogy biztos nem is szeret xd bszki mindenki penzbol el. Ez egy lehetoseg lett volna mehosztani a terheket :D dolgozni meg nem bun. Azt tudod ugye xd hat nagyon nevetek... Nem tudom egyesek mot elnek meg manapsag. Parkapcsolat. Kozos teher. Ennyi
45/47 anonim válasza:
Mondjuk ő se számíthat rád, szóval ez is kölcsönös.
46/47 anonim válasza:
Kölcsönösen meg tudjuk becsülni egymàst - te ki akarod eröszakolni hogy tartson el. Ebben mi kölcsönös? Tettèl neki egy szivessèget. Îgy talàlhat egy rendes nőt aki a pernere lesz egy felnőtt èlethez, nem le akarja nyúlni. Te meg keress magadhoz hasonló kisiskolàst, ès ha kijàrtàtok a sulit, majd kezdtek egy felnőtt èletet. Hidd el ott sem lesz a lakhatàs majd ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!