Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is garasoskodó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is garasoskodó a párom?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy szeretné, ha odaköltöznék hozzá. A rezsi felét persze fizetném is, de a lakbért is felezni akarja, holott az nem nő attól, hogy odamegyek. Mondtam neki, hogy nekem így nem megy, nem keresek meg ennyit diákmelóval se, de azt mondta akkor addig ne költözzünk össze, amíg így van.

20l

2018. máj. 23. 17:11
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
39%
Igen, szerintem is kimeld meg szerencsetlent onmagadtol.
2018. máj. 23. 17:20
 12/47 anonim ***** válasza:
68%

"Ha ennyire sem képes értem,akkor nincs értelme szerintem együtt lennünk"

Az az aranyásó seggedet... inkább így írnám: ha annyira nem vagy képes, hogy igazságisan fizesd a költségek felét. Akkor nincs értelme veled lennie.

2018. máj. 23. 17:21
 13/47 anonim ***** válasza:
43%
Azt hiszem levontuk a konzekvenciákat.
2018. máj. 23. 17:23
 14/47 A kérdező kommentje:
Neki nem okoz gondot a lakbér, jó fizetése van, meg se érzi. Én pedig nem így képzelem az életemet, de nem is keresek meg ennyi pénzt így suli mellett. Más lenne, ha én is főállásban melóznék. Így viszont kiábrándító, hogy ennyire se képes értem.
 15/47 anonim ***** válasza:
55%

"3,ő a párom, azért illene.Nem idegenek vagyunk."

Oké, ez nagyon gáz. Abba is gondolj bele, hogy neked is illene fizetni a lakbért, mert nem az eltartód. Oldd meg magad, vagy ne költözz oda. Ezek után gondolkodj el azon, hogy ki is a garasoskodó.

Egy előző válaszoló.

16/47 anonim ***** válasza:
71%
14.: ha nincs saját kereseted, akkor nem kell még felnőttesdit játszani, kert nincs itt az ideje. De az, hogy elvárod, hogy más fizesse helyetted, az ritka undorító.
2018. máj. 23. 17:24
 17/47 anonim ***** válasza:
57%
Abszolút a barátodnak van igaza, itt te vagy az, aki garasoskodik és más pénzén akar élni. Azért én a helyében elgondolkoznék, kell-e ilyen csaj.
2018. máj. 23. 17:25
 18/47 anonim ***** válasza:
26%

Inkább kereset arányosan kellene elosztani,pl. a rezsi kisebbik felét kifizeted,vagy valami,neki marad egy pici plusz pénze.Vagy addig ne gondolkodjon ebben.

Te miben nőttél fel?Hogy anyudék nagyon spórolnak,vagy néha napján pl. elmentek étterembe,ha mást nem szülinapkor?Párod az ilyesmihez,hogy áll hozzá?Én ezek alapján döntenék,de te tudod.

2018. máj. 23. 17:29
 19/47 anonim ***** válasza:
36%
Nem az. Teljesen normális a hozzáállása. Te meg majd költözz össze akkor a pároddal, ha megengedheted magadnak anyagilag. Neked jó lenne úgy élni, hogy más jóindulatától függsz?
2018. máj. 23. 17:34
 20/47 anonim ***** válasza:
75%
És te mit vagy hajlandó megtenni érte? Mert eddig csak az igényeidet hallottuk, meg azt, hogy pénzt nem. Szóval mit?
2018. máj. 23. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!