Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha a barátom egy másik csajnak 7hónappal ezelőtt elküldött a farkáról egy képet? (másfél éve vagyunk együtt)
És ennyi. 1napig beszéltek facebookon meg ezt a képet küldte! Nem találkoztak meg semmi testi kapcsolat nem volt.
Hazudott nekem errol
mert tudtam hogy beszelt a lannyal 1 napig es megkerdeztem meg akkor hogy kuldott e neki kepet vagy megcsalt e es tagadta. De ma kiderult hogy megis kuldott a farkarol kepet!
Hirtelen szakitottam vele aztan 1 hetre lenyugodtam es visszafogadtam, mert szeretem, es o is engem!
Ha ennyire tartod magad, mit akarsz?
Szánalmas vagy.
És hogy jön ide, hogy mások mit hogy csinálnak? :D én pl eddigi partnereimmel 4, 2 és 3 évig voltam közeli baráti viszonyban, mire több lett belőle. És nálam a "közeli baráti" kapcsolatban már nincs olyan, hogy valami ciki... A farokfotóknál sokkal gázosabb dolgokról is simán beszélgettünk, főleg, hogy akkor még szó se volt kapcsolatról, nem akartuk egymást lenyűgözni.
Igen. És? Ez pont 2-vel több, mint amennyit akartam eredetileg.
Hogy jön ez ide?
#29: 3 kapcsolat alapján az ismerkedésről beszélni olyan, mintha kipróbáltam volna párszor egy pisztolyt és mesterlövésznek nevezném magam.
Semmi gond a 3 kapcsolattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!