Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nélkülem megy pecázni?

Figyelt kérdés
Imádok pecázni, amíg nem ismertük egymást, addig is, legalábbis nyáron minden napomat a vízparton töltöttem, soha nem jártam a többi lánnyal sehová (de ez nem látszik meg rajtam, kinézetre nem vagyok fiús). Most viszont párom bejelentette, hogy a munkatársaival megy ki, ez még nem is lenne nagy dolog, de pont akkor, mikor mennünk kellene egy kismacskát kiválasztani, ahol csak ott kellene lennie, hogy neki is szimpatikus-e. Ennyire szarik a fejemre?

2018. máj. 23. 07:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, egyszer merül fel egy probléma a hosszú évek alatt, és már megkapom, hogy g*ci vagyok, mert fel mertem tenni egy kérdést? Bocsáss meg kérlek, hogy az életről alkotott képünk nem egyezik és számomra ez a dolog gondot jelent, mivel nem egy légbőlkapott, hanem egy hosszú ideje tervezett programot húzott át vele.
2018. máj. 25. 06:58
 12/13 anonim ***** válasza:

És azt a cicát nem lehet elhalasztani pár órával? Jaj, ne legyél már ilyen merev, és neked nem a macs a bajod, hanem, hogy nem visz magával!

- nélkülem megy...

- holott imádok pecázni

- a munkatársaival megy ki

Értelmes ember TERMÉSZETESEN kikapcsolódik a párja NÉLKÜL is, nem kell egymás seggében lennetek.

2018. máj. 25. 07:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, de rosszul is fogalmaztam meg a kérdést. Mindenesetre, sikerült megbeszélni a dolgot :)
2018. máj. 28. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!