Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyan meddig lehetnek még együtt?
Egy fiú aki aki több mint egy éve folyamatosan csalja a barátnőjét a kezdetektől de csak egy lánnyal..de sex nincs benne..és azzal a lánnyal akivel jár hetente 1x max 2x találkoznak szerintetek sokáig együtt lehetnek még? miközbe a fiú mondja annak a lánynak akivel csalja h szereti .. S:::
oO
Jaa és utólag én vagyok az a lány akivel csalta :D de szeretem nagyon azt a fiút.
Nem akarlak elszomorítani, de az ilyen fiú mindig ezt fogja csinálni. Aki egyszer megteszi a többször is megfogja... Talán ha összejönne veled akkor lehet, hogy találna nálad jobbat és ezt csinálná a végsőkig. Egy pl.: összejöttem egy sráccal aztán kiderült, hogy elég zűrös. Azt mondta, hogy szeret és már lezárta az exét elutaztam a családommal 1,5hétre nyaralni. Állandóan írta a szép és elbűvölő smseket aztán mikor újra találkoztunk láttam rajta, hogy olyan furcsa, egyből rájöttem h az exe van a képben. Nem tévedtem visszament hozzá...rögtön szakítottam vele persze próbálta visszakönyörögni magát de mondtam h szó sem lehet róla bosszúból visszament az exéhez aztán 1hónap után szakítottak... tanulság: ne állj le olyannal aki nem tisztességes! Főleg ne olyannal aki egyik kapcsolatból a másikba ugrik..
Bocsi az eltántorító kommentért,de én csak ezt látom az ilyen helyzetekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!