Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves nő öregnek számít ha párkapcsolatot szeretne?
Itt a gyakorin olvastam már nem egy kérdést, hogy a nő 25 felett már öregnek számít egyes hímneműek számára.Bár szerintem ezek trollok voltak, vagy simán provokálni akartak.:D
29 évesen nem vagy öreg, aki ezt szajkózza, arra nem kell hallgatni.Egyszerűen csak az önérzetedbe akarnak(nának) taposni.
gyakori kérdések az internet pöcegödre már mondom ezt régóta. kb az iylen nőgyűlölőválaszok miatt érthető a 16 éves korhatár az oldalon.
Marhára nem öreg egy 29 , de még egy 4
40* éves nő sem
mondom ezt 27 éves férfiként*
Ne itt erdeklodj kerdezo. Az itteni harminc eves ferfiak meg tizenot evig hallani sem akarnak csaladrol, ezert ismerkednek tavaly erettsegizett lanyokkal. Nem vagy oreg, de valoban jobban oda kell mar figyelned. Figyelj, az itteni ferfiak szerint 25-27 kozott van pont idoben egy no, elotte gyerek, utana oreg. Atmenet nincs, villamcsapasszeruen lesz beloled nehany ev leforgasa alatt gyerekbol venasszony. :D
Ha egy lany mar fiatalon is komoly kapcsokatot akar akkor az baj, hogy el akarja venni a ferfi szabadsagat, blablabla. Ha meg harminc korul feszegeti a csalad temat akkor meg mar elkesett. Szoval akarmit csinalsz semmi se jo nekik, es meg a nokre mondjak h nem tudjak mit akarnak. :D Kerdezo, egy csaladot tervezo ferfinak te pont hogy nagyon jo leszel, mert mar biztosan nem a kalandok erdekelnek, anyagilag is tars vagy, nem neki kell mindent finanszirozni es az ijesztgetesekkel ellentetben meg van mukodo petesejted. Pusztan arrol van szo, hogy innentol meg megfontoltabbnak kell lenned es nem pocsekolhatsz el ot evet egy olyan ferfira, aki nem tudja mit akar. Igazabol forditva kene feltenni a kerdest: eleg erett mar hozzad a 30-35 eves korosztaly, vagy meg mindig onmaga felfedezesenel tart?
Mikor ennyi idős voltam, nekem nem számított volna "öregnek" egy ennyi idős nő.
Most, hogy már öreg vagyok, meg túl fiatal lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!