Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves nő öregnek számít ha párkapcsolatot szeretne?
Millának nincsenek vastag lábai:
Ennyi pont jó. De egyébként meg az arcára akartam irányítani a figyelmet.
Mivel nem akarok senkit sértegetni, inkább nem linkelem be, hogy egy átlagos 29 éves nő, akit az utcán lehet látni, hogy néz ki...
Akkor a te logikádat követve: már hogy lenne egy 29 éves nő öreg? Na, hogy? :D
Fiatal szerintem úgy, hogy a magyar nők 79 éves várható élettartamának messze nem tart a felénél sem, illetve a változókor beköszöntéig is van hátra másfél-két évtizede. Ahhoz, hogy ki mennyire áhítja kétségbeesetten a családot ebben a korban, inkább nem szólnék hozzá, egyrészt mert nem áll a rendelkezésemre reprezentatív adat, másrészt meg mert tudom, hogy a társadalmi konvenciók nagyobb hatással vannak a kelleténél arra, hogy az emberek miről mennyire érzik lekésve magukat. Azt viszont egyáltalán nem veszem észre, hogy a 30 körüliek arca "öreges" lenne.
Ügyesen elküldtem...
Szóval csak meg kell találnia azt a férfit, aki ugyanabban az életszakaszban van, mint ő.
Én 27 évesen sokkal kapósabb vagyok, mint 20 évesen voltam, pedig fiatalon jobban néztem ki, vékonyabb voltam...
De kint a valóságban, a gyk sztereotip dolgok nem léteznek, kint a valóságban a férfiak nem csak lelketlen baxógépek, akik pénzt tömnek a lányok puncijába is, hanem igényük van normális kapcsolatra. Sőt, tovább megyek, még a gyerekkel rendelkező, nem top modell ismerőseim is találtak maguknak párt. Most akkor ez hogy is van?
Az itteni emberek többsége csak a neten keresztül szemléli a világot, úgyhogy ne vedd alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!