Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párommal 9 éve vagyunk együtt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal 9 éve vagyunk együtt. Pár hónapja orvosrol orvosra járok, mert elég durva derékfájásaim vannak, a jelenlegi munkámat is muszály volt lejjebb csökkentenem, mert nem birok emelni, és sokat járni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

páromat már idegesiti ez az egész mert hogy beteg vagyok.. azt mondta ha nem fogok minnel hamarabb meggyogyulni akkor mehetek vissza a szüleimhez mert ö nem fog eltartani, ha le fogok teljesen sérülni.az orvosok természetesen csak passzolgatnak ide oda, egy honap mulva lesz mri vizsgalatom, jövöhéten megyek egy csontkovácshoz hátha tud valamit mondani, vagy csinalni velem..izomlaziton és fajdalomcsillapiton élek, de igy is nehéz a mozgás..nem volt semmilyen balesetem, én arra gyanakszom hogy mivel nehéz fizikai melot végeztem elözö munkahelyemen ezért lehet ez a baj.. csak hát hogy bizonyithatnám be, hogy ettöl betegedtem le? nem tudom lenne e értelme kártéritést kérni, vagy elinditani ezt a dolgot...

a páromat egyáltalán nem értem miért ilyen közömbös.azert mert ö fizeti most a legjava részben mindennek? én azt hittem (joban roszban ) kitartunk egymas mellett , de az ö részéröl lehet ez nem valódi..

2018. máj. 21. 22:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Helyesen: muszáj.

Ez gerincsérv lesz, ha a konzervatív kezelés nem segít, akkor műteni kell. A palidat meg dobd ki a francba, jobbat érdemelsz!

2018. máj. 22. 02:12
 12/18 anonim ***** válasza:

A legtöbb gerincproblémán lehet segíteni. Műtéttel vagy megfelelő gyógytornával.

Én is hasonló helyzetben voltam 17 évesen. Egyszer csak minden ok nélkül pokolian fájni kezdett a derekam illetve a lábam. Mint később megtudtuk, a lábam igazából nem fájt, hanem a derekamból sugárzott ki minden. Több sebésznél is voltam, míg végül ortopédushoz kerültem, aki megállapította, hogy 2 csigolyám össze van nőve, biztos ezért fáj. Akkor kiderült, hogy ettől nem kéne fájnia... Két évig szenvedtem, nem igazán tudtuk, mi bajom, de néha járni is alig tudtam, volt hogy nem bírtam még feküdni sem fájdalomcsillapító nélkül. 2 év után sikerült eljutni addig, hogy végre csináljanak egy mri vizsgálatot, azt is úgy kellett kikönyörögni és kiderült, hogy porckorongkitüremkedésem van, ami majdnem olyan, mint a gerinsérv, csak egyel jobb, mert ezt még gyógytornával helyre lehet hozni.

Szóval nagyon helyes, hogy csinálnak mri vizsgálatot, reméljük ez majd sok mindenre fényt derít. Ha szükséged lenne jó gyógytornászra, szólj. Én 6-7 gyógytornásznál is voltam, míg megállapodtam a jelenleginél, ami tényleg használ: ha minden nap legalább egy kicsit gyógytornázok, már nem fáj a derekam. Ami hatalmas haladás ahhoz képest, hogy a korábbi gyógytonászok gyakorlatait ha csináltam, ha nem, attól függetlenül fáj vagy nem fájt a derekam.

Kitartást. Ha a párod emiatt elhagyna, jobb is, hogy most kiderült. Az én akkori barátomból pont ellenkező reakciót váltott ki: fokozottan igyekezett segíteni, cipelni a cuccaimat, stb.

2018. máj. 22. 04:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Remélem mielőbb meggyógyulsz, de a barátnődet dobd ki.
2018. máj. 22. 07:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Én már most hazaköltöznék.

Nagyon bunkó a párod.

Kártérítést pedig érdemes lenne kérned, mindenképp járj utána a dolognak... Csak érted, ezek után még akkor sem maradnék egy ilyen "párral" együtt, ha 100%-ban meggyógyulnék.

22/N

2018. máj. 22. 11:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Dobd ki ezt a nőt! Tuti teperne... Jobbat érdemelsz, ez nyilvánvaló.
2018. máj. 22. 14:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Ebben az a legszomorúbb, hogy most kell rádöbbenned, hogy az az ember, akivel 9 éve együtt vagy nem szeret téged. Így nincs hova fejlődnie a kapcsolatotoknak. Jobb lenne véget vetni neki, de tudom, hogy nagyon nehéz.
2018. máj. 22. 20:49
 17/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, hát sajnos igen, a bajban ismerszik meg az ember:-( szeretem én ezt a majmot,nem hiába akartam megállapodni mellette. de sajnos be kell látnom mihamarabb hogy ez a férfi nem érdemel meg. Most este is szoltam neki egy kicsit maszirozza már meg a derekam, azt mondta nincs ideje megy aludni... sajnos az a baj hogy miota gerincbajom van,meg lejjebb csökkent a fizetésem is.nem igazán akar még összebujni sem, lehet hogy kiszemelt maganak valakit? fogalmam sincs mi a baja. pedig ugyanugy vezetem a háztartást is, minden meg van csinálva.. nem értem én már ezt :-( szép estét nektek..
2018. máj. 22. 21:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, bajban ismerszik meg. És most rá kellett jönnöd, hogy ez a pasi nem az, akivel le kellene élned az életed.
2018. máj. 23. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!