Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nyomul minden csaj a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyomul minden csaj a cserediákokra?

Figyelt kérdés
nálunk a suliban ez a tendencia :(
2010. jún. 15. 06:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Nyomulj te is cserediákokra. Évente párszor jönnek hozzánk japánok, nekem már megvolt egyszer egy lány.

F/16

2010. jún. 15. 06:59
 2/8 anonim ***** válasza:
sztem azért is, mert úgyis visszamennek és nincs felelősség, meg azért is, mert ha véletlen szerelmesek lennének egymásba, és netalántán tartós lenne a dolog vmi csoda folytán, akk esetleg elkerülhetnek innen, és abban bíznak, h egy jobb életben lehet részük.
2010. jún. 15. 08:09
 3/8 anonim válasza:
én is voltam már cserediákkal és általában azért csináljuk h-ha éppen nincs barátunk és vágyunk vmi joora akkor a cserediákok a legalkalmasabbak erree és miután elmennek párnapalatt elfelejtjük őket.
2010. jún. 15. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert általában helyesebbek, mint a hazaiak.. :D És izgalmas ráhajtani egy más nemzetből valóra, tele vannak rejtélyekkel, és újdonságokkal.
2010. jún. 18. 08:52
 5/8 anonim ***** válasza:
xenófilia
2010. jún. 18. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:
más nyelv, nem kell annyit b@szakodni velük és többnyire elég a testbeszéd is és hopp már meg is van
2010. jún. 18. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nomba Omamba vagyok. Afrikai Nigeria vagyok. Nem tudas, szeretni engem, de tudas azt van nekem nagy peniszem! azt szeret magyar lany. fiuk lenni irigyek, de Omamba szeret itt lenni cserediak
2010. jún. 18. 10:07
 8/8 anonim ***** válasza:

csik-csik PUFF!

Counter terrorist win!

2010. jún. 18. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!