Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviselhetetlenül egoista lett a lány, egyszerűen, ilyen "élj a mának, khefélj/szhopj le mindenkit" típusú. Nem ilyen volt, mit tegyek?
10-en évesen természetes hogy viszik a hormonjai meg a rossz társaság.
Lehet hogy pár év múlva megfontolja amiket mondtál és jó hatással lesz rá, de most nem tudsz mit tenni.
Az ő élete az ő döntési megpróbáltad ennyi ennél többet nem tehetsz.
Ha hü'eséget csinál mond el a véleményed de csak akkor mert ha egész nap üldözöd az zaklatás és már csak dacból se hallgatna rád.
igazuk van :)
szerintem ahhoz, hogy most legyen normális, most kéne szembesülnie magával...esetleg annyit tehetsz -ez gonoszdolog,de ez egy B terv- hogy úgy csinálod,hogy csalódjon a mostani 'életstílusában' én ezt tenném de én sok ilyen elvetemült dologra képes vagyok xD
de fogadd el, hogy most tényleg nem tehetsz semmit, mert csak rosszat tehetsz vele
csak legyél mellette még ha úgyis gondolod, hogy nagy hülyeséget csinál
szóval, hogy mondjuk szeret bulizni, elhívom bulizni magamhoz, leitatom, és megerőszakolom? mmm... csábító. ;)
de most komolyra véve a szót, mondj pár példát. nem vagyok ilyen taktikázós fazon.
basszus erre most nincs 'b' tervem :D feladom ... pedig általában szoktak lenne de ilyen helyzetben nehezen kivitelezhető :D
azisegy megoldás, hogy ellene fordítod akiket szeret akko talán... bár ez leírva elég gázul hangzik :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!