Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig azok a srácok tetszenek akik észre sem vesznek és miért mindig azoknak tetszem akik engem nem érdekelnek?
bocsánat, ezt a kérdést inkább feszültség levezetésként írtam ki! ha valaki ugyanígy érez, itt nyugodtan panaszkodhat! de tényleg így van, és annnnnnyira bosszantó...
L/18
15:45 vok
az a Junkies szám nagyon nagy:))
Én csak pár számukat ismerem, de azokat szeretem:)
Ez pont köztük van a szövege miatt:D
Amúgy Depresszió fan:))
nagyon örülök, hogy kicsit filozofikus irányt vettek a válaszok, tényleg tetszenek a meglátások :))
és a Junkiest sajnos nem ismerem, de ez az idézet nagyon találó!!!
2001-ben hallottam először a Depressziót a TankcsaPda előzenekaraként egy koncerten. Mindenki csak lesett, hogy kik ezek :-D. Azóta kicsit feltörtek.
A TankcsaPda színvonala meg folyamatosan esik. Főleg, amikor Lukács Laci 40 évesen arról énekel, hogy "nem rakok rendet"...
Sok rock és főleg punk zenével az a baj, hogy arról énekel, hogy kb. szar minden, szar a világ, semmi se jó :-DDD. De hát... általában pont az elégedetlenségből merít erőt. Különben nem is született volna meg a műfaj :-D.
Depressziótól most meg is hallgattam "Tűzön és Vízen át" meg a "Mindig mindent" című számot... ha ajánlhatok valamit
De most tanulok... de ennyi időre is jó volt mexabadulni a tanulás fáradalmaitól... :-D holnap vizsga...
ui.: Kedves Kérdező! Örülök ;-) és köszönöm (19:27-re)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!