Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a férjem! És nem is bánom! Ennek a kapcsolat itt a vége?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 22:54
11/20 anonim válasza:
A legokosabb amit tehetsz, hogy levonod a tanulságot. Kár volt mindent lezavarni másfél év alatt. Legközelebb okosabb legyél.
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szép nevet.:) Féreg. Tetszik. Hát végül is ebből semmi nem derült ki számotokra. A rövid leírás, hogy én fiatal, meggondolatlan, buta, ő felelőtlen felnőtt volt másfél éve és teherbe estem és mire kiderült már 3 hós volt tehát vetetés kizárt. Ezért lett a házasság. Most úgy állunk, hogy ő azt hiszi, hogy gazdag és arra költ amire akar és amikor akar. Szerencsére a babának mindene meg van, de így...! És most 7 hós a fiunk, de a szülés óta egyszer volt szexuális kapcsolat köztünk. Ebből kettő mínusz amíg a gyermekágyi folyás tartott. Ezért történt a megcsalás. Azt meg, hogy miért nem akarja a munkára fogja, de gépezni és filmet nézni hajnalba munka után is van kedve...! Ki is a féreg???????
2010. jún. 15. 15:07
13/20 anonim válasza:
Ezek kifogások, ne is haragudj. Hiába írtad le a férjed vétkeit, nem őt futjuk féregnek tekinteni.
A Ti kapcsolatotoknak nincs jövője. Olyannal, mint Te, biztosan nem.
Igen, nincs ideje rád a férjednek, akkor gyorsan meg kell csalni... ne haragudj, de ez elég gyenge kifogás. De nehogy már a férjedet állítsd be bűnbaknak...
14/20 A kérdező kommentje:
16:38-as. Jah az nem ok a megcsalásra ha másfél év után elmondhatjuk, hogy fél évente egyszer lefekszünk. Bocs ezt nem tudtam.:) Mindegy. Ja és nem azért vagyok, hogy szinte a seggét is én töröljem. Engem nem érdekel te kit fogsz bűnbaknak nézni úgyse ismerjük egymást.
2010. jún. 15. 19:10
15/20 anonim válasza:
nem biztos, hogy itt a vége, nálunk épphogy helyretett mindent. 7 éve voltunk együtt, mikor félreléptem (hozzáteszem, a többi nővel ellentétben érzelemmentesen, egyszer!!). Azóta sokkal jobb a szexuális életünk. Nekem elég volt annyi, hogy tudom, másnak is kellek, ettől megnőtt az önbizalmam, már nem szégyenlősködöm szex közben, a férjem meg élvezi a kis "vadmacska" feleségét. Soha nem fogja megtudni, mi váltotta ezt ki. Szeretem őt nagyon, az életem arról szól, hogy boldoggá tegyem.
16/20 anonim válasza:
Kicsit érdekes, ezt neked kell érezni, hogy itt-e a vége, amúgy meg minden pasiban idegesitő, de nem kell rögtön megcsallni, és már baba is van, hát a férjedet és a gyereket sajnálom, nem szeretek senkit megszólni, de nem lehetsz semmi nő...
Kivánxsi lennék tud-e róla!
17/20 A kérdező kommentje:
De most van olyan nő aki azt elnézi, hogy hazajön a férje a munkából és megszólja ha nincs rend egy kisgyerek mellett, aki már pakol rendesen és mások előtt is, hogy nem csinálok semmit. Hajnalba hazaér leül pókerezni és szarik arra, hogy már három hónapja hozzám se nyúlt. Egy szájra puszival sokra megyek. És ha véletlen itthon van, hogy "velünk" legyen. Akkor is a legtöbb idejét a gép előtt tölti. És ha rendet rakok addig tart míg haza nem érek. Meg az üres sörös dobozt majdnem a kuka mellett leteszi az asztalra, mert majd én kidobom. Ha mondok neki valamit az úgy nem jó, mert ő tudja, hogy kell pénzt költeni és nem kifizetni a rezsit, mert a 15 póló tetejére kell még másik 10 neki. És ahelyett, hogy mire elköltözünk az anyám által felajánlott házba gyűjtenénk egy saját mosógépre elcseréli a 22 ezer forintos telefonját egy LCD monitorra és még 10 ezret rá is fizet. Ez így jó ugye? Ezt bírnom kell, mert ő eltart mikor ő mondta, hogy megnyugodhatok, mert el fog minket tartani. Jah és azt is még párszor meg kéne várnom, hogy kirakasson az albérletből, mert neki ez meg az kell. Nem így akartam az életem, de 19 évesen az idősebnek kéne okosabbnak lenni nem? És a terhes feleségével nem a csődbe menni.
2010. jún. 15. 19:34
18/20 anonim válasza:
19 évesen? Miért ő mennyi, eggyel több?
Alapból inkább el kellett volna válnod, nem pedig megcsalnod.
19/20 A kérdező kommentje:
Ő 34. Az olyan könnyen megy, hogy csak úgy hipp-hopp. Ő azt hiszi nincs semmi baj.
2010. jún. 15. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!