Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőt nem tud kielégíteni a férje, akkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. Úgy érzem, hogy bàr minden este van szex (amit a pàrom kezdeményez) mégis kívànom egész nap. Az eszem szerint lefeküdnék màssal. Mit tehetnék? Hogyan tudnék kielégülni rendesen?2018. máj. 20. 12:31
12/15 anonim válasza:
4-es szemèlyèben egy erkölcs csöszt làthatunk.
Mièrt kell lotyòznod?
Tudom tudom te inkàbb eltûrôd ha nem elègülsz ki.
Egyszer majd szedj össze egy igazi fèrfit aki úvy lerendezz,hogy reszketsz.
13/15 anonim válasza:
Bocsi kèrdezõ lemaradt.
1. Próbàld ràvezetni mit hogy szeretsz.
2. Fèrjednek illene olvasgatni ESZO,squirt,meg magmegtartàsról.
Ha nem nyitott akkor egy gyökèr ès ilyenkor jöhet a válás.
14/15 anonim válasza:
Rendszeres masztival, segédeszköz használatával.
Persze csak akkor, ha egyébként ki tudsz elégüpni, és nem az hajt, hogy hátha valakivel végre sikerül....
15/15 anonim válasza:
Hát kérdezd meg benne van e 3as vagy 4es szexben. Lehet egy nő is jót tenne nektek+kiváncsi vagyok hogy hatna rátok amikor nézitek párod mást csinál meg vagy benned más van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!