Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nőt nem tud kielégíteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőt nem tud kielégíteni a férje, akkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő. Úgy érzem, hogy bàr minden este van szex (amit a pàrom kezdeményez) mégis kívànom egész nap. Az eszem szerint lefeküdnék màssal. Mit tehetnék? Hogyan tudnék kielégülni rendesen?
2018. máj. 20. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Írj nekem! ;)
2018. máj. 20. 15:07
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

4-es szemèlyèben egy erkölcs csöszt làthatunk.

Mièrt kell lotyòznod?

Tudom tudom te inkàbb eltûrôd ha nem elègülsz ki.

Egyszer majd szedj össze egy igazi fèrfit aki úvy lerendezz,hogy reszketsz.

2018. máj. 20. 15:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Bocsi kèrdezõ lemaradt.

1. Próbàld ràvezetni mit hogy szeretsz.

2. Fèrjednek illene olvasgatni ESZO,squirt,meg magmegtartàsról.

Ha nem nyitott akkor egy gyökèr ès ilyenkor jöhet a válás.

2018. máj. 20. 15:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Rendszeres masztival, segédeszköz használatával.

Persze csak akkor, ha egyébként ki tudsz elégüpni, és nem az hajt, hogy hátha valakivel végre sikerül....

2018. máj. 21. 09:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát kérdezd meg benne van e 3as vagy 4es szexben. Lehet egy nő is jót tenne nektek+kiváncsi vagyok hogy hatna rátok amikor nézitek párod mást csinál meg vagy benned más van.
2018. nov. 3. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!