Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy senkinek nem tetszem eléggé?
23 éves lány vagyok, sokak elmondása szerint szép arccal, csinos formákkal, dekoratív megjelenéssel, jó szexuális kisugárzással. Mondjuk nekem egyáltalán nincs semennyi önbizalmam. Mindig hallom barátoktól, hogy ennek is tetszem, annak is bejövök, egy harmadik is vonzónak talál, néha én is észreveszem. Általában ez nem csak a külsőnek szól, azt is szokták mondani, hogy belsőleg is bejövök ezeknek a srácoknak, értelmesnek, humorosnak, kedves lánynak tartanak. Mégsem tesz igazából senki semmilyen lépést felém. Két 2 hónapos kapcsolatom volt eddig, azok is csak azért, mert már nem akartam egyedül lenni, láthatóan nem működött egyik sem. Mi lehet velem a baj?
Köszönöm!
Értem-értem. Ebből a baráti közösségből érdemes kiindulni. Pl egy házibulin ott lehetnek ők is, háttérből adják neked a biztonságérzetet.
Az önbizalomhiányt nem lehet elfedni. Ezek olyan jelek, amik a tudatalattiban, önkénytelenül játszódnak le. Tehát ha neked nincs önbizalmad, az bármennyire akarod, meg fog jelenni a kommunikációdban. Testbeszédben, hanglejtésben, bármi. Ezt a többi embernek is a tudatalattija veszi észre. Ez olyan beskatulyázó módszerrel működik. Mindenkinek vannak már kialakult mintái, emberek, akiket ismernek, tulajdonságok stb... a tudatalatti az apró jelekből egy baziegyszerű infót csinál a tudatos részed számára.
Tehát a többiek tudatalattija észreveszi az apró kommunikációs hibákat, hogy tagargatsz valamit, vagy hogy konkrétan önbizalomhiányos vagy, és ezt hozzátársítja egy teljes képhez, egy telhes személyiséghez, ahhoz amit a leghasonlóbb skatulya tartalmaz. A tudatos részük pedig annyit kap meg, hogy valami furcsát éreznek veled kapcsolatban, vagy hogy unszimpi vagy, ilyesmi.
Tehát ezért is kell dolgozni az önbizalmon. A kamuzás amúgy hasznos. Egy idő után elhiszi az elméd, hogy az a valóság.
"Fake it till you make it"
Tehát ha valakinél jó skatulyába kerülsz már az elején, az ugródeszkaszerűen elővetíti, hogy mi fog köztetek történni 😉
"23 éves lány vagyok, sokak elmondása szerint szép arccal, csinos formákkal, dekoratív megjelenéssel, jó szexuális kisugárzással. Mégsem tesz igazából senki semmilyen lépést felém."
Hát ha ez igaz akkor tényleg nem tudni mi van veled.Nem buzzik közt vagy állandóan? :)
En nem tudom megitelni, hogy mennyire igaz, sosem voltam kibekulve magammal. De mindenki ezt mondja a kornyezetemben, es nem feltetlenul a szemembe. Meg az egyik baratnom is meselte, hogy az egyebkent meleg batyja is azt mondta, hogy en ilyen meg olyan jo no vagyok.... Nem is ertem az embereket. :D
Az igaz, hogy az elmult evekben egy zart kozossegbe jarok, ugyanazokkal az emberekkel vagyok, es nem igazan jarunk mas emberek koze, hol az egyikunknel vagyunk, hol a masikunknal. Ezen kivul dolgozni jarok, ahol nem sok emberrel erintkezem, plusz konditerembe, de szigoruan csak noibe :D Azt ertem, hogy igy eleg nehez, de ezen a bizonyos tarsasagon belul is tetszettem mar legalabb 2 embernek, plusz egy harmadikrol is beszelik. Megsem nagyon tortent semmi soha :D Az utcan sem igazan szolitanak le, max megneznek. Egy baratnommel szoktunk kimozdulni, moziba, enni, kavezni, akkor sem tortenik semmi igazabol :D Orokre egyedul maradok haha
Hát iben nehéz megmondani, hogy hol a hiba. Ha nem emelnek ki semmit rajtad, ha a kisugárzásodról sem derül ki, hogy mi rosszat éreznek veled kapcsolatban.
Bármilyen félinfós, fülesed, vagy gyanakvásod sincs, hogy mi lehet az oka?
A sorsos dolog viszont azt sejteti, hogy benned van valami, amit változtatnibkellene, amiért tenned kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!