Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet az, hogy senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy senkinek nem tetszem eléggé?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, sokak elmondása szerint szép arccal, csinos formákkal, dekoratív megjelenéssel, jó szexuális kisugárzással. Mondjuk nekem egyáltalán nincs semennyi önbizalmam. Mindig hallom barátoktól, hogy ennek is tetszem, annak is bejövök, egy harmadik is vonzónak talál, néha én is észreveszem. Általában ez nem csak a külsőnek szól, azt is szokták mondani, hogy belsőleg is bejövök ezeknek a srácoknak, értelmesnek, humorosnak, kedves lánynak tartanak. Mégsem tesz igazából senki semmilyen lépést felém. Két 2 hónapos kapcsolatom volt eddig, azok is csak azért, mert már nem akartam egyedül lenni, láthatóan nem működött egyik sem. Mi lehet velem a baj?

Köszönöm!

2018. máj. 17. 10:44
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem önbizalom hiányod van meg kicsit türelmetlenség az oka.
2018. máj. 17. 10:54
 2/28 A kérdező kommentje:

Valóban van önbizalomhiányom, de azt mondják mind férfiak, mind nők, hogy nem érződik, erős kisugárzásom van.

Türelmetlennek nem gondolnám magam, van egy fiú, akinek tetszem, azt is tudja, hogy ő is szimpatikus, és nagyjából 5 hónapja nem lépett semmit, pedig hetente találkozunk kb :D

2018. máj. 17. 10:59
 3/28 anonim ***** válasza:
86%

"szép arccal, csinos formákkal, dekoratív megjelenéssel, jó szexuális kisugárzással"

Hát ha ez igaz akkor nem tudom miért nincs senkid.Vagy csak azért mondják ezt a sokak mert nem akarnak megsérteni vagy akkor a természeteddel lehet gond.

2018. máj. 17. 11:02
 4/28 anonim ***** válasza:
8%
Gondoltál már arra, hogy te lépj?
2018. máj. 17. 11:05
 5/28 anonim ***** válasza:
9%
Ha az "erős kisugárzás" azt takarja, hogy jégkirálynő vagy, akkor már tudjuk is a választ a kérdésedre...
2018. máj. 17. 11:10
 6/28 anonim ***** válasza:
93%
Attól függ mit sugárzol ki. :)
2018. máj. 17. 11:12
 7/28 anonim ***** válasza:
46%
Ne haragudj, de nem hinném hogy pontosan azt közvetíted kifelé, amit leírtál, mert ha csinos vagy és jó a kisugárzásod, akkor egészen biztosan több próbálkozó lenne...
2018. máj. 17. 11:16
 8/28 anonim ***** válasza:
91%

Na lásd babám kivel van dolgod, privátban küldheted a számodat... vicc volt, nő vagyok :))

Nem lehet, hogy egész egyszerűen azt sugárzod, hogy te jó vagy egyedül is, nincs szükséged férfire? Nekem egy csomó barátnőm, akinek erős kisugárzása van, szerintem kicsit megfélemlítő lehet a férfiak szemében. Én sem mernék velük randizni pasiként, hiába csinosak, okosak, humorosak, mert látszik rajtuk, hogy nagyon erőteljes karakterek. Lehet, hogy nálad nem ez a helyzet, én csak sok ilyen nőt látok magam körül, és mindig szomorkodnak, hogy miért nincs senkijük.

Amúgy szoktál kifejezetten ismerkedni? Neten, szórakozóhelyen, munkahelyen/suliban? Nem szabad várni, hogy a sültgalamb a szádba repüljön, sokkal egyszerűbb, ha te is közreműködsz kicsit.

2018. máj. 17. 12:00
 9/28 anonim ***** válasza:
0%

"Mégsem tesz igazából senki semmilyen lépést felém."

És te? Vagy csak mástól várod el, amit te magad sem teszel?

2018. máj. 17. 12:06
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Megközelíthetetlennek tűnsz a férfiak szemében?
2018. máj. 17. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!